Jump to content

molim za pomoc


anonimno

Preporučene objave

Dobar dan svima !

Zovem se Boris iz Novog Sada sam i imam nevidjen izludjujuc problem. Pregomilan sam informacijama nestrucnih ljudi pa bi vas molio da mi vi pomognete ako mozete.

Zrtva sam jedne podle prevare od strane mog oca koji me je na surov nacin iskoristio i sada oce potpuno bez sazalenja da me unisti! Radi se o ugovoru o poklonu na kome sam ja darivan stanom u kome je on naglasio da sam stan dobio jer je poznato da se vec neko vreme staram i brinem o roditeljima i uz poseban potpis i pristanak mojih sestara koje su bez razmisljanja pristale na to! Ugovor je sklopljen 2004 godine dok je moja majka jos bila ziva koja je umrala odma nakon toga od leukemije ! Ja sam ozenjen imam jedno dete od sedam godina i jedon od tri meseca , dok je majka bila bolesna potrebni su bili skupi lekovi za koje sam samo ja mario i kad su pali u veoma teske dugove otac smisli da prodam moj stan da vratim sve dugove i da dodjem sa porodicom mojom da se brinem o njima a posebno o majci . Tako je i bilo samo sto odma nakon majcine smrti otac izadje iz stana i za kratko vreme se ozeni ! Ja sam u medjuvremenu sa ostatkom novaca na njegov predlog adaptirao stan jer mi se zena trebala poroditi i skoro pre nekih pet meseci dobijem tuzbu od oca da sam ga isterao iz stana i da oce zbog nezahvalnosti da pokvari ugovor i da me izbaci na ulicu posle svega zajedno sa svojom zenom i decom. On je na tom ugovoru zadrzao pravo ploduzivanja i stime ima velike sanse da mi obori ugovor i da me izbaci a plan mu je rasprodati stan jer ima dugova od kockanja zenidbe ...itd. Unajmio sam advokata koji mi nedaje neke nade posebne , uz to bi dodao da su sve sestre uz mene i cela familija ali kako to da iskoristim svi znaju pricu! On se odrekao cetvoro dece i osmoro unucadi i sta dalje? Molim vas recite mi kako da se odbranim sta mi je ciniti? Unapred vam se zahvaljujem !!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da, problem Vam je zaista veliki. Ne znam što bih Vam pametno savjetovao u ovoj situaciji,naime znao bih Vas savjetovati da ste Hrvat i da se situacija "događa" u Hrvatskoj. Ne poznajem Vaše pravo ni zakone, pa smatram da bi bilo bolje da pokušate pronaći nekakav pravni forum u svojoj zemlji(ako postoji), ili promijenite odvjetnika, bar njih ima.

Želim Vam svu sreću,jer će Vam biti potrebna.

p.s. a što se oca tiče...no comment :horor:

Pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala vam na podrsci sto se tice savetovanja u mojoj zemlji verujte mi da grebem i pokusavam saznati sto vise mogu jer ceka me velika bitka i ja cu pokusati svom snagom mojom i moje porodice da dokazem pravdu ukoliko me budu hteli slusati, lepe zamke i smicalice su smisljane odavno i ako bi se sve povezalo jasno se moze videti cela slika a tog se nadam ! U svakom slucaju vama hvala a nadam se da ce jos neko da se javi !

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija