Jump to content

Najblesaviji dogadjaj


anonimno

Preporučene objave

Kupi dama novi auto, navali si kredit na 7 godina, ali jednom se zivi.....glanjca ga, mazi i pazi.....predje 4000 km s njim. Parkira uz cestu ispred kuce. Jedne lijepe veceri nekoliko mulaca odluci malo istestirat krajnje mogucnosti svog auta i svojih vozackih sposobnosti. Izmedju ostalog, kakvo je to iskustvo proci sa 150 km/h sporednom vijugavom ulicicom u kojoj se ni u najbolje dane ne mogu lako mimoic 2 auta.....usred noci i pod barem blagim utjecajem alkohola....ulicica u kojoj je sa strane parkiran moj autic.

i zavrse, a gdje drugo, nego u mom autu. Sta da kazem, totalka. A otplacene tek 4 rate.....Djeca pobjegla, policija dosla na uvidjaj: znate, mi bi ga voljeli uhvatit ali svjesni ste koliko je to vjerojatno....pokusajte malo sami istrazivat.....

Ponukani ovim dobronamjernim savjetom, bacimo se u privatnu istragu, i stvarno otkrijemo decka, javimo policiji ime, prezime, adresu, lokaciju auta, obrazac ponasanja, broj cipela...sve. mislite da je ko provjerio? Kako da ne!!!!!

Mulcev tata dobije napadaj savjesti i sam dodje, odemo na njegovo osiguranje, da ne diram kasko. Ali, mali ima pricu da nije on vozio.....nego neki frend....osiguranju, razlog za odugovlacenje. Sad im treba i potpis tog drugog mulca, te zapisnik od policije za koji treba 20-27 dana. Tek nakon toga mogu odvesti auto u servis (procjena stete bi se trebala dogodit u medjuvremenu). Jako ovisim o autu i vazno mi je da ga dobijem nazad sto prije. Mogu li nesto ucinit po pitanju birokracije????

 

Ima li ikoga na ovom forumu ko se nasao u slicnoj situaciji? Ima li nekog ko mi moze reci sta da ocekujem od osiguravatelja ( i njegovog i svog, ako do tog dodje), mogu li ocekivat da ce mi se steta u potpunosti nadoknadit, ili mi se vise isplati sve zaboravit i ici na kasko?

 

Pliz pomoc...i hvala

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Moj je savjet da mulca i tatu tek onako podsjetite da vama stoji na raspolaganju i tužba zbog nastale štete, nastalih troškova, koje imate zbog ne korištenja automobila. Pa i policiju na to podsjetit. Možete popričati sa tim administratorima kod kojih stoje vaši papiri. Malo im se izjadat, onako usput odnijet im kavu i bombonjeru i stvar se možda malo ubrza.

SRETNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija