Jump to content

Treba li ispit?


Korisnik323

Preporučene objave

Trebala bi mi mala pomoć i savjet..

Naime službena završena edukacija (upisana u radnu knjižicu) mi je za Wellness terapeuta i time se i bavim. Uz to se dodatno educiram u sferi raznih manualnih terapija i u planu mi je slijedeće godine otvoriti (najvjerojatnije) paušalni obrt za masažu ( to je i najbitniji dio programa osposobljavanja za Wt-a...) to već i radim... Rečeno mi je iz obrtničke komore da ne mogu otvoriti obrt za masažu, bez položenog ispita kod njih, jer nema veze šta sam već polagala ispite i edukacije koje su iste kao taj ispit, pri stručnim ustanovama...vrednuje se samo njihov... 160€ za još jedno polaganje identične stvari naravno nije malo. Ukoliko ne položim mogu i dalje to radit ne službeno kao aromaterapijski obrt ili sl kategorija što mi nema smisla.. A načula sam da postoji opcija ako se bavimo time(masažom) minimalno 3 godine, da onda taj ispit nije potreban? 

 

Moram li polagati ispit? U koju kategoriju bi još moglo spadati ako ne (a da nije aromaterapija)? Je li istina ta info za 3 god rada, jer ju ne mogu pronaći?

 

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija