Jump to content

Kradja u DM-u


Roxi

Preporučene objave

Postovani,

Danas u dm-u mi je prisla radnica i pitala me sto sam prosli put sitnicu ukrala, ja sam rekla da to nisam bila ja. Ona je onda rekla da ce mi snjimak pokazati i otisla valjda po njega. Do tada sam zavrsila i kupila sta mi treba i otisla kuci prije nego sto se vratila meni. Plasim se jako, ne razumijem ovdje zakon. Hoce li me ganjati policija zbog sitnice? Sta da ocekujem? Niko mi nije uzeo licne podatke, inace zivim u inostranstvu tako da nemam ovdje ni adresu licnu.

Inace bas puno trosim u DM-u i posto sam trenutno bezposlena uradila sam nesto uzasno i lose zbog cega se kajem, dusa mi je uznemirena. Kad kupujem koristim stranu kredit karticu. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Isto mi se desilo u sparu...nisam platila kaznu od 186 e mislim da sam imala novaca platila bi...ta je kazna bila zbog 13 e koje sam mislila da ukradem...stidim se jako toga prvi put ali stvarno ne namjerno dijete je bilo u kolicima i ja mu dadnem neku glupost da se igra dok ja obavim sve...međutim kad sam završila vidjela sam da je on to otvorio....i ja sta cu stavim to u džep jer u tom trenutku nisam imala novca nego samo za ono što sam došla....sad nije policija dolazila samo je zaštitar uzeo moje podatke i rekao da ako ne platim da će me tužiti....ja sam drugi dan platila samo tih 13 e jer nisam stvarno imala....ee sad da li će meni poslije ovoga policija dolaziti na vrata strah me zbog dijece....najviše....ili ce me oni tužiti pa će me pozvati samo na sud ili šta...molim vas samo da odg jer već sam jednom postavljala to pitanje jako me strah....šta da očekivao iako me budu tužili...hvala unaprijed

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija