Jump to content

pokušaj moga suicida


NIX

Preporučene objave

Dana 08.03.2007 neka me kriza uhvatila te kako dugo nisam mogao zaspati ,u teškom psihičkom stanju .Otišao sam u kuhinju oblijepio vrata ljepljivom trakom ,zatvorio sve otvore pustio plin i pokušao suicid.Zamutilo mi se u glavi te sam pao na pod. To se sve odigravalo oko 1.30 u noći.Supruga koja je otišla leći ili je čula tupi udarac od pod ili se probudila sasvim slučajno jer spava u trećoj prostoriji od juhinje.Kada se ustala i vidjela da je kuhinja zaključana te kroz mutno staklo uočila mene kako ležim na podu pozvala je hitnu.Ali je prvo došla policija te mi onakvom ošamućenom stavila lisice te me izudarali po cijelom tjelu.Odvezli me u policijsku postaju te dok nije stigla hitna sa liječnicom sa psihe jer se već duže vrijeme liječim od ptsp F.43.1,F32.2 ,Tentamen suicid,krizno stanje. .Ostao sam ležati oko 3 tjedna u bolnici a doktor mi je prepisao druge terapije .Mogu reći da mi je sada malo bolje ali još uvijek spavam na rate .Isključujem mobitel ne javljam se nikom nije mi do priče sjedim na kompu i mogu reći da je ovo bar za mene jedna vrsta dobre terapije kada vidiš da nas ima još takvih.Teško je to objasniti nekom tko nema takvih problema. Kada sam izašao iz bolnice pozvan sam da dam izjavu o tom događaju .Ispričao sam što se dogodilo te zašto su me pretukli taj inspektor je rekao da sam imao upaljač u rukama te da su morali tako postupiti.Pošto su oni samo bili u stanu njih oko 5 mogu reći bilo što,jer su suprugu poslali kod susjede . Ali neka im je to na njihovu dušu . Nix :-?:-?:-?:-?:-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

A, loše,loše, shvaćam da si bio u depi ali si mogao razmišljati i o tome da je moglo doći do eksplozije prilikom nečijeg ulaska u tu prostoriju, a možda i prije ili poslije i taj nesretnik (tvoja supruga, ev.djeca, susjedi ili stanari ili bilo tko) bi također mogao smrtno stradati ili ostati doživotni invalid.

 

Bez uvrede ali ti to baš i nije pametna ideja. Nemoj se čuditi ako ti policija složi jednu kaznenu prijavu "Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom" s obzirom da je u kući ili stanu bila i tvoja supruga, a možda i netko drugi, a za takva KD se može vrlo lako završiti u zatvoru.

 

Nadam se da ti takve stvari neće više padati na pamet i nastavi sa liječenjem.

 

Sretan ti Uskrs, kao i tvojoj obitelji.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija