Jump to content

sporazumno, s djecom


jana2iur

Preporučene objave

Znam da tu ima puno pitanja o razvodima, malo sam pročešljala, ali iskreno, nisam našla što sam tražila. Ovako, muž i ja oboje želimo razvod, nema imovine za podjelu pa to nije sporno, a on nije ni pretjerano zainteresiran za skrbništvo nad djecopm (Bogu hvala). Dakle mi bi to sporazumno riješili i to pothitno jer svaki bi čas mogli jedno drugog zadavit. Pa eto, molim ako itko ima saznanja što točno moramo napravit da se cijela stvar što prije pokrene i još brže riješi...postoji li nekakav obrazac ili sami moramo sastavit zahtjev, što se sve treba navest i prikupit i je li ikako moguće nemati postupke mirenja, jer mi se pokušavamo pomirit od kada smo zajedno i to jednostavno neide i nema te sile na ovom svijetu koja bi nas pomirila, pa čemu onda gubit vrijeme. Plz, savjeti što prije....

Hvala

Jana

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ja sam to ovako riješio. Uzeli smo zajedničkog odvjetnika. On je sve dao na sud. Nakon prvog ročišta smo morali u centar na mirenje. Čim imate dijecu morate u centar. Nakon toga drugo ročište i razvod je gotov. Odmah se mođete odreći žalbe i stvar je gotova. Na drugom ročištu ja nisam niti bio jer sam bio na van hrvatske na putu. Na prvom je dobro da ste oboje a kasnije može odvijetnik sve sam.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija