Jump to content

Socijalna skrb,djeca i anonimna prijava


lila38

Preporučene objave

Poštovani 

Molila bih vas za pomoć. Radi se o sljedećem,prekinula sam "prijateljstvo" zbog iskorištavanja sa jednom ženom koja vjerojatno ima namjeru anonimno me prijaviti CZSS-u. Ja i suprug imamo zajedničku bebu od 6 mj,a ja imam sina iz prošle veze od 13 g kojem je otac preminuo. Suprug je pomorac,situirani smo,živimo stvarno lijepo,u vlastitoj kući,posjedujemo automobil,djeca su čista, uredna,žive u miru,naravno nisu zlostavljana niti u jednom pogledu to ne moram niti navoditi, uvijek imaju skuhano,ne fali im stvarno ništa ,a brak je iskreno više nego skladan. Sada pitanje je sljedeće ukoliko dodje do te lazne prijave iz osvete ili ljubomore,koje su mogućnosti da se za našu djecu nešto loše desi,da nam ih nedaj boze uzmu na osnovu tih nekih izmisljotina, da mi ispastamo zbog tuđih problema? Čula sam svašta i pročitala na internetu o Czss-ima i evo ne spavam od kada sam saznala da je to mogućnost da se desi i jos ne znam nista o tome,pa vas molim da mi laicki detaljno objasnite koje su "opasnosti" za nas i našu djecicu? 

(Izvinjavam se ako sam krivo smjestila temu na forumu)

Hvala 

uređeno: od lila38
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala vam na odgovoru. Uredu. Znaci ne mogu oduzeti djecu na osnovi nečijih laži? 

prije 2 minuta, vas je napisao:

nemojte paničariti.

ukoliko i dođe do prijave, socijalni radnici su dužni postupati po njoj, no i sami su svjesni da se lažne prijave događaju s vremena na vrijeme, pa samo surađujte s njima.

Hvala vam na odgovoru. Uredu. Znaci ne mogu oduzeti djecu na osnovi nečijih laži? 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

upravo sad, drot13 je napisao:

Ne oduzimaju se djeca tek tako na temelju anonimne prijave. Ako je sve kao što navodiš, nemaš nikakve brige. U slučaju prijave će doći, provjeriti, porazgovarati i to je to.

Super..hvala puno na odgovoru,sad mi je lakše. A kad ne znam,a jos procitala svasta,pa me uhvatila panika u neznanju. Hvala još jednom

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija