Jump to content

Najma prostora - savjeti i na što paziti


Franziskaner

Preporučene objave

Pozdrav, firma sam, trebam prostor uzeti u ZG. Nikad to još nisam radio pa imam početna pitanja, u biti zanima me sve na što obratiti pažnju.

Najmodavac je kao prenio sve ove komunalije, struja, voda kao da se vodi na fizičku, odnosno računi bi se platili po nižoj, odnosno ne one tarife kao da je za firmu...

Prostor je onako ok, malo stariji, u nekoj staroj kući u prizemlju, ako sam dobro i to shvatio, da je od stana preinaka u poslovni prostor, ali ok, da se raditi za pakiranje proizvode i držati proizvode. Ne mislim otvoriti dućan, ali razmišljam ako bi htio otvoriti, koje uvjete treba zadovoljiti prostor? Gdje točno mogu to pitati?

Inače najmodavac želi na godinu dana ugovor, 2 najamnine kao polog iako je ovaj prethodni izašao u samo pola godine, pa me i to zanima, ako slučajno vidim da mi ipak ne paše, kako mogu izaći? Najmodavac je rekao nešto kao naravno ako se ne plaća režije i slično onda se mora izaći van, znači ako sam dobro skužio, eventualno da mi se više ne sviđa mogao bih izaći i prije.

Evo u prilogu ovdje šaljem ugovor koji bih trebao potpisati, to je od najmodavca, pa samo ako netko može vidjeti je li to ok sve?

Meni se ćini da je to sve... Ima li još nešto da što paziti?

Ugovor_03.jpg

Ugovor_izmjena_01.jpg

Ugovor_izmjena_02.jpg

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija