Jump to content

Ne znam na koji sud- vandalizam


Tanči6

Preporučene objave

Molim ako moze savjet pitam za setričnu- 2.mj ove godine prestavnica stanara optužila sestričnu (moju),isti ulaz,da "maže ulazna glavna vrata nečim masnim " ,ima ulaz i kamere .

Dolazak policije- pitanje setrični da je viđena na kameri ,da ju prijavljuje prestavnica stanara da prima masnim rukama kvaku i glavna vrata ulaza . Sestricna kaze ne- ali da je i izlazila van ulaza (naravno kamere vide). Nije nista potpisala policajcima niti su je tražili potpis. 

Od prije naruseni odnosi s prestavnicom stanara (ne komunikacija). 

Zvala je sestricna firmu koja održava sustav kamera da vidi tu snimku ,kazu nisu policajci bili neka se obrati sudu ili policijskoj stanici.

 

Za 2 tjedna dobiva poziv telefonski zove ju policija , kazu u toku razgovora (o cemu su razgovarali tocno sad ja ne znam ni ne mogu znat) ali da nemaju snimku kod sebe ,(kopiju) iako sustav u kamere  i MUP ima uvid ,nego je sve to otislo na SUD. Jednostavno policajac joj kaze da su vijedjeli snimku u MUP-u da je kvaka vec bila masna ali se ne sjećaju snimke jer je otisla sva snimka na sud .

Detalje razgovora ne znam - ali ok na koji sud- ide to vandalizam ili kako vec nazvati "mazanje kvake i vrata glavna" , gdje se trazi ta kopija snimke ? Kada očekivat poziv na sud ,od 2.mj do sad nema nista .

Nju zanima kopija snimke zato -na koji sud- to MUP predaje ako neko zna ?

Gospodin u policiji koji ju je ispitivao, cudi se kako sluzbenici joj nisu nista dali da potpise kad su došli na vrata stana dali je to napravila - ili nije .

Ako neko zna na koji sud- se to salje snimke iz ulaza sigurnosni sustav je to , hvala 

uređeno: od Tanči6
Pravopis
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija