Jump to content

Izvanredni lijecnicki pregled


Porfirije

Preporučene objave

Pozdrav,

Zanimalo me par stvari u vezi ovog izvanrednog lijecnickog pregleda pa ako netko zna. Dosao mi je 15.07. na kucnu adresu poziv za vanredni lijecnicki zbog presude za odbijanje podvrgavanju testa na droge, preciznije marihuanu. Pise da u roku od 15 dana moram rezultate predati u policijsku postaju. E sad , zanima me otkad se to racuna jer na zakljucku koji mi je dosao je datum 10.07. a ja sam primio 15.07. Znaci pretpostavljam da se gleda taj 15.07. Mogu li oni znati kad sam ja to primio ili mogu jos "ukrasti" koji dan, tipa da se pravim da sam primio 19.07. Nisam zapalio tjedan dana, dan dva prije nego sam primio obavijest. Citao sam dosta o detoxu prirodnim sokovima, ugljenom, abnormalnim kolicinama vode, znojenjem, ali kako je svaka individua posebna to nista ne mora znaciti. Inace sam pusio vise manje svakodnevno uz povremene pauze, nedavno sam cak imao pauzu od skoro 3 mjeseca pa sam se u zadnje vrijeme opet bio vratio starim navikama hehe. Zelio bih pitati sta mi preporucujete, mislio sam uzeti u apoteci par testova pa isprobati prije pravoga ali opet ne znam koji oni test koriste i moze li se isti kupiti. Citao sam da su neki osjetljiviji od drugih i da ne moraju imati svi isti rezultat. Zadnjih dana pijem preko litar zelenog caja dnevno, puno vode i to je zasad to. Mislio sam sad narednih tjedan dana pojacati malo detox sa prirodnim sokovima i mozda tim ugljenom iako sam za njega cuo da moze i ne mora dati rezultata. E i Cedevitu ili B vitamin prije testa da oboji mokracu jer ce zbog velikih kolicina vode izgubiti boju. Jos je opcija da mi netko tko ne pusi da svoj uzorak mokrace pa ako je moguce samo prelijem ali htio bi probati na posten nacin i usto nisam ni siguran da li neko stoji kraj mene i gleda dok mokrim. Uglavnom da sazmem, zanima me iskustva vas koji ste isto prosli, znaci sto je najbolje od ovih stvari za detox, koji test koriste na medicini rada i moze li se donijeti tuđu mokracu.

Unaprijed hvala na pomoci

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Računa se od kad si primio i ne može se ukrasti još koji dan, paze da ne daš tuđu mokraću, a za detox i dr. ćeš morati pričekati nekog drugog.

Samo što se tiče testova - ne isplati ti se trošiti novac na ništa takvog, jer je mjerodavan samo onaj test koji oni tamo naprave.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

@drot13 Izvini na smetnji, samo jos jedno pitanje. 16.7. sam primio zakljucak, 15 dana je po tome 30.07. ako se racuna od tog 16.7. Pise mi na zakljucku da ce mi oduzeti vozacku ako ne donosem kroz 15 dana rjesenje o sposobnosti, ali valjda dobijam vozacku nazad kad donesem to rjesenje. Zasto ne bih namjerno onda probio taj rok i izgubio vozacku koji dan radije nego da ispadnem pozitivan? Nisam pusio 15 tak dana ali eto nikad ne znas. I sto ako budem pozitivan na marihuanu?

 

Unaprijed hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

16.07. si zaprimio, idući dan ti je 1. dan tog roka od 15 dana, tako da je zadnji dan 31.07.

Da, vozačka ti nakon tog datuma neće vrijediti dok ne obaviš (ne znam nakon koliko ju poništavaju), a sad, koliko ti znači nekoliko dana, nemam pojma...

Ako si pozitivan, liječnici će u mišljenju napisati trebaš li ograničenje (vremensko, pa ponovno liječnički) ili si nesposoban za vožnju ili nešto treće.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Aha, mislim da moram platit neku kaznu ako ne donesem uvjerenje u roku. Vjerojatno je to caka, jer nema smisla drukcije, onda bi svatko namjerno prebacio rok za 2-3-5-10 dana koliko misli da mu treba da sigurno ne bude pozitivan. Nista, sutra idem na medicinu rada pa cemo vidjeti, valjda ce me naruciti najkasnije do 31.07. da i to obavim.

Hvala jos jednom 🍻

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Pozdrav,

nadovezat ću se na ovu temu da ne otvaram novu...

Pitanje: dali je moguće ubrzati dobivanje poziva za Izvanredni lijecnicki pregled? Nazoveš prometnu postaju (ili već koga) i zamoliš da ti pošalju poziv?

Naravno, placena kazna i odrađeno sve sukladno presudi suda već prije nekoliko mjeseci. 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija