Jump to content

Trebam hitan savjet


anonimno

Preporučene objave

Trebam dobar savjet.Imam d.O.o tvrtku ,ukupno 2 zaposlena.Prodaja na tržnici,u biti za to bib bilo najbolje imati obrt,ali s pletom okolnosti prije 15 god. registrirali smo d.O.o.,prije 7 mjeseci inspekcija mi je našla neke nepravilnosti,na sudu me je sutkinja kaznila s minimumom s obzirom da sam sitni trgovac,ukupno 12 000 kn,(2000kn mene kao fizičku osobu,i 10000 firmu-5000 jer nije inspektor našao rgovačku knjigu i 5000 jer sam imao ukupno 30 kom markirane robe,naočale,torbice.Što da radim,dali da platim,ili napišem žalbu i nadam se da će doći do zastare,jer mislim da žalbu neće odbaciti ukoliko ne dođe do zastare jer je sve jasno k o suza.Mene zanima ovo:AKO SE ŽALIM NA KAZNU DA LI MOŽE DOĆI DO TOGA DASUD OBNOVI POSTUPAK I NA KRAJU ME KAZNI SA PUNO VEĆOM KAZNOM ,DA LI JE TO PRAVNO MOGUĆE ILI NE,ILI JEDNOSTAVNO AKO NE PRIHVATE ŽALBU PLATIĆU KAZNU 12000KN I TOČKA.

Negdje sam pročitao da u pravu vrijedi načelo da se ne smije oštetiti stranka,tj,prema toj logici ako negativno odluče na moju žalbu,ne mogu mi naplatiti veću kaznu,jel to istina?Unaprijed hvala na savjetu!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija