Jump to content

problem sa opčinom krapinske toplice radi nasipavanja beton


premužak

Preporučene objave

Poštovani

izložena sam maltretiranju  Opčine Krapinske toplice odnosno MO čiji predstavnik zadužuje šljunak te ga večim djelom sipa uz moju ogradu blokirajući tako  i devastirajući izlaz iz mojeg posjeda te povisuje cestu cc 50 cm kako na sljepoj ulici iza mene zadnja kuća -susjed inzistira to nasipavanje isti mu predsjednik MO to omogućava.Moj OGRADA SE NALAZI NA KOSINI JEL JE BREG TE TAKO MOJ PARAPET ISTO SLUŽI KAO ŠKARPA.sIPANJEM ŠLJUNKA OTEŽAVAJU MI IZLAZ IZ UGIBALIŠTA , TE ULAZ PREMA VRATIMA DVORIŠTA. Jedan sloj šodra je niveliran ali koliko čujem i to mi zabranjuju.Molim vas što da radim.Dal se konfiguracija tceste ovako može mjenjati? hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ni jedan od susjeda nisu ovlašteni da mjenjaju konfiguraciju ceste bez obzira što su neki funkcioneri u MZ i što su nekako dobili šoder za svoje mutne poslove.

Jedino rješenje je da se obratite komunalnoj inspekciji u čijoj je nadležnosti i vaš slučaj. Tražite da inspekcija odmah zabrani daljnje radove.

Neka druga rješenja neće pomoći i početak ja svakako ta inspekcija. Ali usput napominjem da trebate biti uporni i strpljivi.

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija