anonimno objavljeno: 3. svibanj 2007. objavljeno: 3. svibanj 2007. da li je moguće, da općinski sud usvoji kazneni prijedlog državnog odvjetništva,ako je policija iznijela svjedočenje protiv optuzenih a svjedoci u korist optuzenog,radi se o nedozvoljenoj trgovini,prijedlog drzavnog odvjetnika je 1. god. zatvora sto je sudac i usvojio. molim odgovor,unaprijed zahvaljujem! Citiraj
anonimno odgovoreno: 3. svibanj 2007. Autor odgovoreno: 3. svibanj 2007. je napisao: da li je moguće, moguće je, vidite i sami.. a radilo se o cigaretama? ili nećem drugom? Citiraj
anonimno odgovoreno: 3. svibanj 2007. Autor odgovoreno: 3. svibanj 2007. da,o cigaretama...i sto dalje Citiraj
Utjerivaczakona odgovoreno: 3. svibanj 2007. odgovoreno: 3. svibanj 2007. Kako to da je sud usvojio prijedlog od jedne godine?? Hoćete reći da vam je dosudio godinu dana zatvora za cigarete?? Citiraj
anonimno odgovoreno: 4. svibanj 2007. Autor odgovoreno: 4. svibanj 2007. ako je velika količina, ako je već osuđivan...ako.. ajd sad znaj kad na kapaljku daju podatke, pa ti onda nagađaj.. a i kada daju, to je ono - nisam ja, majke mi, svi su drugi krivi samo ne ja.. Citiraj
anonimno odgovoreno: 4. svibanj 2007. Autor odgovoreno: 4. svibanj 2007. zaboravih.. a moguće i da je godina uvjeta, a moguće i da je godina dana zatvora uvjetno na xxx godina.. pa sad.. tko zna što je pisac htio reći.. Citiraj
anonimno odgovoreno: 4. svibanj 2007. Autor odgovoreno: 4. svibanj 2007. to je 100% kazneni nalog a do rasprave još nje ni došlo- Citiraj
anonimno odgovoreno: 4. svibanj 2007. Autor odgovoreno: 4. svibanj 2007. je napisao: to je 100% kazneni nalog a do rasprave još nje ni došlo- ne može biti kazneni nalog, jer njime se ne može izreći bezuvjetna zatvorska kazna.. ali, može biti kazneni nalog ako je recimo predloženo (i dosuđeno) 1, 2 ili 3 mjeseca uvjetno na 1 godinu..to je maksimum što se može po ZKP-u.. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.