Jump to content

Ato mislite o ovom:


super

Preporučene objave

4. svibnja (Korčula) - Lovci na goste

Obzirom da već duže vrijeme grad Korčula ima problem zbog kojeg pate turističke agencije koje se bave privatnim smještajem odlučio sam po ko zna koji put da budem Don Quijote. Kao što je opće poznato nekoliko iznajmljivača konstantno i bez posljedica love goste na trajektu, katamaranu, brodu i autobusnom kolodvoru iako je zakon precizirao da se takova djelatnost sankcionira i zabrani, jer između ostalog šteti ugledu Republike Hrvatske. Isto tako nanose štetu turističkim agencijama i privatnim iznajmljivačima koji na takovi način ne posluju već očekuju normalan rad preko agencija.

Dana 30. travnja sam osobno zamolio neke osobe da ne obavljaju djelatnost uličnog bookinga na autobusnom kolodvoru na kojem imam koncesiju i isto tako sam im osobno uručio zamolbu (koju su neki odbili primiti), a istu molbu sam i zaljepio na vratima autobusnog kolodvora. S obzirom na moju ljubaznost neke osobe i dalje obavljaju istu djelatnost ponašajući se da im nitko ništa ne može. Slikao sam nekoliko slika pa nek se prepoznaju a ako sam nekog slučajno uhvatio u kadar neka mi oproste jer ne mogu izdvojiti ostale osobe koje su se u tom trenutku zatekle u mom kadru. (N. P. Peco)

 

Skinuto s www.korcula.net

Nastavak diskusije na korcula.net forumu:

 

http://www.korcula.net/eForum/ShowMessage.asp?ID=5712

 

 

Agencije, novo kompovani poduzetnici ili narod?

 

S tim da njemacka gospodarska komora zeli unistiti velike ulagace korporacije itd... i dati sansu malom covjeku i narodu.

 

Jel ovo i jos slicnih primjera ima veze s nama? Nemoj, ne mozes, umri???

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija