Jump to content

Bahatost


anonimno

Preporučene objave

Kao što se može primjetiti, objavljuje se sve manje novih tema, a slušači još manje objavljuju pitanja iako su sigurno slušaliovog mjeseca, budući da je općepoznato kako će ispit u lipnju biti krcat i trajati najmanje do 15.07.

 

Stoga apeliram da nastavite sa izmjenama informacija i ranije, kako bismo i mi koji izlazimou svibnju imali koristi. U lipnju ćete obasipati legalis sa svojim "tužnim pričama i pitanjima (što je ovo, kakav je tko) i naravno očekivati da vam netko odgovori. Vjerujte da nemojte to očekivati, budući da se velika većina javlja samo kad im treba, a u protivnom....

Kolege i kolegice, malo razmislite o tome jer lipanj je brzo, zar ne?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

iako je pravosudni daleko iz mene, znam koliko mi je znacilo svakodnevno konzultiranje legalisa u svrhu saznanja novih info o ispitivacima i pitanjima.

Iako ne zbog svog interesa, svesrdno podržavam molbu onih kojima pravosudni tek predstoji da se teme azuriraju sto cesce i da se kolegijalnost vrati u velikom stilu:)

 

svima koji uce - sretno i vjerujte u svoje znanje znanje cak i onda kad vas u jednom od rijetkih trenutaka bez knjige u rukama zabrine sto se ne mozete svjetiti svih primjera kad postoje materijalni nedostaci na stvari (npr.)!!!

 

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Objavila sam pitanja na predviđenom mjestu, i mislim da nije baš sve tako crno tj. da kolege ne pomažu, samo vjerovatno nemaju vremenapa se to malo oduži.I ja izlazim u lipnju, i frka mi je ali evo potroših dana 2,5 sata i malo više da sredim pitanja.Također sam prenijela i informacije o prolaznosti-18.05.07. sve 3 cure prošle i komisija je bila suuuper, više nego suuuper.I vama želim prolaz i da sve što prije završi, ali nama potreba prijetit da se neće pomoć kad vama završi ispit.sretno i javite kak je bilo ak nisš drugo zbog nas koji vam ipak pišemo.good luck one more time!!!! :jumping:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Rok 18.5 bio je odličan. Bili su Buljan, Đurović, Komadina, Rašo i Brežanski,svi redom ne ispituju predugo i pitaju osnove i svoja pitanja.što bolje odgovorite na postavljeno manje će vas pitati dalje. Buljan je pitala tužbu, presudu zbog ogluhe i izostanka, te na temelju priznanja i odricanja, reviziju, ne pita načela, obiteljsko voli i jako malo ovrhu-najosnovnije i ona je ispitivačica koja vas zna navesti na pravi odgovor. Rašo par pitanja iz presude i KZ više Zkp manje. Komadina pita sve zakone i čini mi se da mu se iz sitnih zakona zalomi i neko nestandardno pitanje, ali je jako ugodan, međutim bez malih zakona ne idite na ispit kod njega. Đurović je super jer je jako pozitivna i to super djeluje kod odgovaranja ,a pita iz svojeg rokovnika pitanja ,ali pita i bilježnike, iako sam negdje bila čula da ne! Brežanski je krasna žena i ugodna ispitivačica ,zaista vas prati dok odgovarate, pita dosta ,ali to nekako prođe brzo, a i odgovori sami od sebe izlaze što prije ispita nikako ne izgleda da bi moglo biti tako, s tim da stečaj opet nije pitala pa ga valjda ni ne pita. Meni je rok bio jako pozitivno iskustvo, a tako sam nekako i bila pristupila ispitu što želim svim kandidatima, bez frke uz kvalitetan rad dođe i prolaz. Sretno! :-):-):-):-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija