Jump to content

usmeni 25.5.


anonimno

Preporučene objave

Ne bih te dalje ubijala u pojam ali sumnjam u pozitivan ishod. Mislim da će ti reći kao i meni- svibanj ili rujan. Ja sam dobila rješenje prije 3 dana. Nisam u Zagrebu, možda je zato došlo nešto kasnije. Treba li spominjati da od tada nisam oka sklopila? Sve do tada sam sigurno računala na lipanj. Nisam još ništa uplaćivala. Ne znam sama što ću. Kad ti je usmeni? Ja sam sad revoltirana i ne želim ne izaći, a opet... Što da ti kažem?! Ti sigurno nećeš u svibnju?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Evo me opet, malo sam dosadna. Da ti pojasnim kako su mi obrazložili odluku: za lipanj nas ima previše, oko 170, a oni, ne znam zašto, ne dopuštaju više od 150 kandidata u jednom roku. Stoga je trebalo napraviti eliminaciju, a mi koji smo odgađali sa svibnja na lipanj, prvi smo na listi za odstrijel. I eto nas. Još te jednom molim da mi javiš jesu li ti rekli isto što i meni! Hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

evo mene koja ću sutra zvati, budem li imala prilike. daj mi reci, kad si odgađala, jesi li tražila početak ili kraj roka u lipnju? ja sam tražila početak roka. kad sam dobila poziv za svibanj, pomislila sam da im još nije stigla moja molba. naime, poslala sam 25. 04., a iz povratnice se vidi da su oni primili 26. 04., a na rješenju piše datum od 27.04., pa sam pomislila da još nisu bili primili, odnosno da još moja molba nije bila došla do njihove službe (dug je put od urudžbenog do referade). e, onda sam, opet, pomislila da su raspored napravili ranije, s obzirom na praznik rada koji je predstojao. i tako sam ja, naivna, do danas bila u nadi da je to sve o.k. i da je riješena stvar, a onda si me ti prizemljila, no hvala ti, jer bih ovako čekala do tko zna kada. a jesi li ti već bila odgađala ili ti je to prvi put? javim se sutra u svakom slučaju. da ne zaboravim, definitivno ne izlazim u svibnju. nema šanse. ako mi je druga opcija rujan, onda neka tako bude. pozdrav, odoh ja štrebati.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ma nisam uspjela nazvati. na poslu me tlače, nisam im rekla da sam dobila poziv, a nisu baš susretljivi, a jedva bi dočekali da likuju zbog toga što odustajem i što ću možda izaći u 9. mj. daj mi reci jesi li ti kod odgode tražila početak ili kraj roka u lipnju? ja početak. vjeruj mi da mi se sada više ne da ni učiti i postala sam poprilično malodušna, no razum mi govori da učim bez obzira kad god izašla na ispit. čujemo se!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ma ja nisam tražila ništa, samo jednom sam odgađala, tražila sam lipanj, znajući da ionako ne poštivaju naše želje. Ma pukla sam i popi...la! Kao, u Pravilniku jasno stoji da kandidat koji prijavi uredno ne može biti neuvršten u taj rok koji želi. A ja sam zapravo prijavu za svibanj povukla i poslala novu za lipanj. I eto, šta sad? To je pravo i pravosuđe! Ma je... ti ja pravo, triba ljudima podilit oružje!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija