Jump to content

zajednička ulaganja


agent

Preporučene objave

Evo ovako: moj stan, nismo u najboljim odnosima, ne znam da li će doći do razvoda za 6,12 iliX mjeseci ili ćemo se uspjeti skrpati.

Dogovarali smo se da uredimo stan. On ima neku lovu , ali mislim da je i to bračna stećevina ili ne - bio je u braku kad je dobio tu lovu s osnova povrata poreza .U svakom slučaju iako ja zarađujem više, ako npr investiramo zajednički npr. 100 tisuća kn, pa se krenem rastavljati za 1 godinu, kako se dijelimo. Da li može tražiti isplatu uloženog, naravno razmjerni dio, da li može uzeti auto i druge zajedničke stvari i što da radim. Ne želim nikog oštetiti, ali neću da mi postavlja zahtjeve tipa:vrati uloženo ili skidam pločice. :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ja ne bi ulagala poučena dosadašnjim iskustvom..( vlastitim).. no ako se odlučiš:

- mislim da u principu ide dogovorno: adaptacija = toliko novaca = u slučaju rastave ti ostaješ u vlastitom stanu a njemu vratiti (dogovoriti) srazmjeran dio, odnosno pola od ulaganja jer nema veze što je dobio "on" povrat poreza, to je sve bračna stečevina i dijeli se na pola, kao i vaše zajedničko ulaganje u vašu nekretninu. Čuvaj obvezno sve račune., A nadajmo se da se ipak budete skrpali :-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija