Jump to content

podstanar nakon smrti najmodavca


anonimno

Preporučene objave

Podstanar je nakon smrti vlasnika stana ostao u stanu, nije plačao podstanarinu duže vrijeme ni dok je vlasnik bio živ a ne plača ju nikome ni sad. O vlasništvu nad stanom vodi se sudski spor. Da li se ikako taj podstanar može izbaciti van prije okončanja parnice koja traje već 3 godine i vjerojatno će trajati bogzna koliko ?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Je,interesantno je i čula sam dosta takvih skučajeva!Kod mene na poslu ima jedna gospođa koja se nateže već 10 godina sa jednim ljudima koji su joj za vrijeme rata provalili u stan-ZAMISLITE!!!i ništa im ne može!Ja i suprug iznajmljujemo stan i uvijek smo se pitali što bi u situaciji da podstanari neće van?Čuli smo da,ako nema nekakvog ugovora o najmu možemo imati problema,ali i s tim nas je opet strah jer navodno ni policija nije tu efikasna!Na to moj suprug uvijek kaže da bi jednostavno(NAJGORE MOGUĆE RJEŠENJE!!!)skupio ekipu i izbacio ih van naglavačke skupa sa stvarima!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Imam osjećaj da ono što čujem da se događa je jedina istina i da pravo,policija i država svojom šutnjom potvrđuju svoju nemoć,a čujem da policija neće podstanara izbaciti van,a jedino rješenje koje nude je sud koji traje ne mjesecima već desetljećima!!!Zato uljeze treba izbaciti van,a onda opet njima ni policija,a niti država neće pomoći ko ni nama!A ako nas tuže???A za što će nas to tužiti?Za nasilničko izbacivanje iz našeg vlastitog stana?Pa neka slobodno tuže!!!!Da ima pravde to bi se kvalificiralo kao provala,krađa...Ovo zbilja nije normalno!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija