Jump to content

zastara po 100ti put


ScheiSSman

Preporučene objave

kako je najbolje da mi predmet ode u zastaru. tj. da dizem pozive sa suda i rjesenja ili da se oglusim na sve to posto ne zivim vise na staroj adresi a na novu se nisam prijavio.posto sam napravio prekrsaj za oduzimanje vozacke hoce li to policija vidjet ako me zaustavi u prometu i provjeri vozacku ili nece dok mi kao ne uruce rjesenje.

ako netko ima iskustva u takvim stvarima pa da mi da savjet ili tak nest bio bih zahvalan

thx

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nepodizanje rješenja može imati i neke negativne kontacije koje malo tko uzima u obzir. Za nepodizanje trebate imati razlog. Npr. odsutnost i slično, ali po propisima koji reguliraju boravište obvezni ste promjenu boravišta "registrirati" kod policije i ako to ne učinite opet padate pod prekršajnu odgovornost.

U praksi se ovo rijetko koristi, ali ako se nađe neki nadobudni policajac koji na zahtjev suda treba utvrditi vaše boravište, mogli bi zaraditi još jednu prekršajnu prijavicu.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Moj je slucaj u neku ruku i slican, nego, stvar je u tome sto je policajac neki dan trazio od moje majke da zaprimi vjerojatno poziv na sud, radi prometnog prekrsaja, nepropisnog parkiranja da budem tocniji. Da se vratim, znaci trazio je od moje majke da potpise, sto je ona odbila, uz objasnjenje da sam u inozemstvu. Njegova je opaska bila, "bolje je da vi to preuzmete nego da on raspisuje medjunarodnu tjeralicu". Mene sada zanima da li je to moguce, raspisati medjunarodnu tjeralicu, ili zabraniti izlaz iz zemlje, zbog prometnog prekrsaja.

Zahvaljujem.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija