Jump to content

savjet u slučaju klevete


mister-ivek

Preporučene objave

jedna osoba u našem mjestu je pred svjedocima koji su to spremni svjedočiti na sudu izjavila da sam ja svojemu ocu oteo svu imovinu-što nije točno i može se dokazati papirima i da ću ga otrovati i likvidirati-ja smatram da se ja ne moram braniti jer to nije točno, nego to smatram klevetom i uvredom mene i moje obitelji. e sad je problem slijedeći-tko mi može točno reći koliko ustvari treba love za uopće otići kod odvjetnika i pokrenuti tužbu-pošto ja imam dosta lošu materijalnu situaciju ili se možda može dogovoriti s odvjetnikom da radi na proviziju od istjerane love....i koliki je nekakav limit financijski da tražim pravo na besplatnog odvjetnika...moja 4 člana obitelj ima oko 6000 kn mj prihoda, jedno dijete je školarac drugo budući student i jednostavno nemam srca svojoj djeci otimati od usta da istjeram pravdu a ona kleveće li kleveće po cijelom mjestu već 6 mj....ajd neki pametan prijedlog i savjet i možda ima ovdje koji odvjetnik da bi radio na proviziju bez da od mene traži lovu....vg-zg područje...pozdrav i hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nažalost teško ćete naći nekog tko bi radio za proviziju, ponajprije jer nije sigurna naplata, a to je ono što pokreće odvjetnike.

 

Sastavljanje tužbe i zastupanje bi vas moglo doći na "tržištu odvjetničkih usluga" od 1000 do 3000 kuna, osim ako ne uzmete odvjetnike koji paradiraju po TV i novinama

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

imala sam sličan slučaj.

 

bila sam prisutna kada me je pred sutkinjom vređao i klevetao odvjetnik osobe koja me je tužila. ja tada nisam imala odvjetnika jer sam smatrala da mi uopće ne treba jer je sve toliko obično, čisto, jasno i očito da mi niti ne treba. međutim, u sudnici sam bila toliko izvređana da sam plakala, što je izazvalo dodatno izrugivanje odvjetnika tužitelja.

 

tek kasnije kad sam se obratila odvjetnicima za pomoć (jedva sam našla tko će me zastupati, jer me u mom gradu nitko nije htio zastupati), saznajem i to besplatno, da sam prilikom uvreda i kleveta samo trebala reći : molim sud da me zaštiti.

 

nemam pojima odakle to, ali ja sam kasnije i u pismenim obraćanjima sudu tražila sud da me zaštiti, svagdje gdje je za to postojala potreba. izgleda da je vrijedilo.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

dragi nepoznati prijatelji-hvala vam na savjetu-ovih dana idem najprije kod državnog odvjetnika jer tu ima i elemenata zastrašivanja jer ta je osoba mog oca zastrašila s nekim mojim ljudima koji će mu doći u kuću i pokupiti ga u kombi i odvesti u ludnicu.pokrenut je i postupak kod centra za socijalnu skrb u gradu gdje živi moj otac , ali oni u mjesec dana još nisu uspjeli ni stupiti u kontakt s njim. on se mene boji, ne dozvoljava mi uopće pristup u roditeljski dom gdje imam 1/4 vlasništva po majci, policija kod njega je nemoćna jer nema nikakvih fizičkih napada, njegova liješnica opće prakse kojoj sam se o0bratio da pitam za očevo zdravlje me maltene ismijala na kraju razgovora riječima:citiram: pa vi gospodine nemate pojma šta znači biti zaljubljen. tražio sam i u centru i od liječnice da ga pošalju na psihijatrijski pregled jer stvarno sve izmiče kontroli ali svi su nemoćni ili se prave nemoćni i već mjesec dana je status Q. Želio bi da mu psihijatar napravi nalaz da mogu u tužbu ubaciti i upropašteno očevo psihičko zdravlje, jer je prije poznanstva sa tom ženom imao normalno ponašanje sukladno svojih 74 god.

ako još neko ima koji dobar savjet slobodno iznesite da spasim oca od te aždaje od žene.-

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija