Jump to content

garaza van razvojne povrsine


boa

Preporučene objave

pozdrav

 

napravio sam kucu sa svim papirima legalno. zemlja je 500m2 a tlocrt kuce je 77m2. mislim da mi je razvojan povrsina kakvih 30tak %. sada planiram napraviti garazu ali je iskocio jedan izgleda nepremostivi problem. ta nesretna razvojna povrsina je na tocno odredjenom dijelu zemlje. sve u jednoj strani i garaza mi ne pase u tom dijelu nikako. zaklonila bi mi pogled na dvoriste. zemlja je siroka 12 m. kuca je do jedne strane ograde a do druge strane je jos 4m gdje je taman prolaz za auto i u produzetku sam planirao garazu tako da mogu ravno ulaziti i izlazitl. najbolje od svega je sta susjed ima zrcalnu situaciju. zemlja do mene, kuca na drugoj strani ograde i isti takav prolaz za auto i garaza na istom mjestu. mislio sam svoju samo nasloniti na njegovu. njegova je napravljena davno ali mi se cini da sigurno ne bi po danasnjim propisima mogla biti dio razvojne povrsine.

 

dali tu ima ljeka. zena koja radi u tom uredu kaze da nema sansi, to se ne moze mijenjati i da mogu raditi iskljucivo u dijelu razvojen povrsine. mene jedino kopka sta ta garaza stvarno ne nagrdjuje prostor. dapace, mislim da bi puno ljepse pasalo tamo nego u toj njihovoj razvojnoj povrsini gdje bi izgledala nakaradno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

kolko sam cuo od njih ne dolazi u obzir ni kucica za alat...nista nista, van razvojne povrsine..ni plocu ne bih mogao izbetonirati van te povsrine..

najrazumljivije mi se cini da bi se ta razvojan povrsina mogla promjeniti jer mi nije logicno da ne bih mogao napraviti garazu na tom mjestu..da ja planiram prostor ja bih je bas tamo i stavio...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija