Jump to content

da li je to moguće........


mister-ivek

Preporučene objave

u kakvom mi to svijetu živimo--ljudi pomagajte....kad ti socijalna radnica kaže da ne može ništa učiniti..obratiš se ravnatelju centra za socijalnu skrb koji te ismije zbog tvog problema-kome da se čovjek obrati..kažu većina tuži ih sudu...pa kojem sudu, za koji treba novaca kojih ja nemam, otac mi prolupao načisto......nagovorila ga jedna sponzoruša da ću ga ja otrovati i likvidirati, neće uopće kontakt sa mnom i svojom unučadi koje je do prije godinu dana obožavao, kaže socijalna radnica da on ima puno pravo , ako ne želi kontakt da ga ostavim na miru, što ga ometam u sretnoj ljubavi sa damom 15g mlađom koja ga peruša (pljačka ) svaki dan . nije problem-neka ga pljačka, ali kad sam pitao ravnatelja centra kako da objasnim svom 13g sinu da deda prolazi sa tom damom ulicom i od njega okreće glavu-on meni kaže...PA RECITE MU DA SE DEDA ZALJUBIO I PROLUPAO... da li je to odgovor za jednog ravnatelja centra za soc.skrb.....policija ne može ništa jer nema nikakvih fizičkih napada....moju brigu za starog PROLUPALOG oca svi ismijavaju....recite molim vas kome se obratiti za stručnu pomoć.....nekom višem od ravnatelja centra...PLIZZZZZZ....ako uskoro nešto ne učinim smazaće ga totalno i sterati na cestu.... :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

još jedno laičko pitanje......da li se moj otac tretira kao član obitelji iako živimo u različitom kućanstvu....pokušao sam se pred ravnateljem CZSS pozvati na odredbe ZAKONA O NASILJU U OBITELJI ali mi je g.ravnatelj stručno objasnio da se on ne smetra članom obitelji pošto ne živimo u istom kućanstvu....da li sam lud ja ili neko drugi.....ajd molim vas stručni savjet kako da spasim oca.....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Koliko mene moje znanje sluzi o ovom podrucju ne mozete nista napraviti u vezi toga. Ida, vas otac se smatra clanom vase obitelji, ali ne u smislu u kojem vi zelite da se smatra. Dakle, on je član vase obitelji, ali ne u zajednickom kucanstvu., Dok god vas otac nije prekrsio zakon, ne mozete nista. I nemate vi koga tuzit, osim privatnom tuzbom centar za socijalnu skrb zbog neprofeisonalnog rada, ali naime u vašem slučaju vam nema pomoći. Pustite oca da zivi kako zeli. No, postoji i slucaj da se njemu oduzme poslovna sposobnost, ako se utvrde cinjenice potrebne za to, te temeljem toga da vi budete njegov skrbnik,. No o tom potom.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija