Jump to content

savjet molim


sirenas

Preporučene objave

Mladić koji već ima dosje radi remećenja javnog reda i mira, sjedi sa nekolicinom djevojaka prilazi mu neki čovjek i iz čista mira mu dobaci kao "što je mulac". Mladić mu odgovara ti si mulac, našto se ovajzaleti i gurne mladića, a mladić mu vrati...Sve se odigralo brzo, policija se odmah stvorila (iz vedra neba :-? ), bacila mladića na pod, stavila lisice i u pritvor 12 sati. Čovjek nastavio svoj put u disco bez ispitivanja itd. Mladić će dobiti kaznenu prijavu za remećenje javnog reda i mira, a što je sčovjekom? A djevojke su svjedoci da ipak mladić izazvan..

Naime, zanima me jel´ u ovoj priči sve štima. Meni nekako to nije u redu. Mladić ima etiketu od prije kao maloljetnik, ali ipak. Što činiti dalje?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Sumnjam da je policija doletjela "iz čistog mira" i isto tako "iz vedra neba) bacila mladića na pod, stavila lisice i pritvor 12 sati".

Takve stvari se nerade iz čistog mira , već kad netko stvarno (ali stvarno) prekrši mjeru normalnog (pa i nenormalnog) ponašanja.

Mladić neće dobiti kaznenu već prekršajnu prijavu, a jedinu grešku policije vidim u tome što nije (ukoliko je priča istinita i točna) privela i drugu osobu za remećenje javnog reda i mira.

Uopće nema veze tko je započeo, jer je bitno da li se neka osoba "prihvatila" uznemiravanja javnog reda i mira. Dakle ako vas netko provocira ne možete mu baš uzvraćati istom mjerom jer je to prekršaj koji se zove remećenje JAVNOG reda i mira. Dakle Možda taj drugi tip jest počeo s remećenjem, ali je taj mladić nastavio s remećenjem

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija