Jump to content

Ranjavanje


Grom

Preporučene objave

Jel ima iko i blizu ovakav slučaj .1997.g sam bio na komisiji za HRVI na temelju ranjavanja (prostrelna rana ) i odbiju me jer našto nije bilo potpuno sa dokumentacijom , žalba i ništa.Pošto nisam znao da imam pravo ponovo izaći na komisiju sve do 2005 dok nije išao zadnji vlak, ja ponovo papire ,ali sada sve pa i više i evoga oped ,ništa . Obrazloženje -povreda je zadovoljavajuće sanirana i ne podliježe ocijeni ovog povjerenstva.Pa jebote kojeg onda ,valjda onog u šinteraju.I šta sad? :-o

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

esad je napisao:

od kuda molim vas izvlaće ideje za takva obrazloženja, pa neka onda takvi genijalci koji napišu takva obrazloženja stanu pred zid pa da im damo prostrelne rane i neka im to bude dio stručnog usavršavanja u praksi.

 

postoje ranjavanja koja jednostavno ne čini čovjeka invalidom tj. lakše su naravi i ne zahtjevaju invaliditet, kao što je najvjerovatnije slučaj kod ove prostrelne rane koja nasreču nije prouzročila teže posljedice.u ovom slučaju trebalo se je lječit od psihičkih tegoba kao uzrok od posljedica ranjavanja i mogučeg pogiblja.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija