Jump to content

Opet sam na mukama!


fikus

Preporučene objave

Sutkinja je prije dva dana uzela moj spis iz kancela! Navodno, prema rječima bivše, njen odvjetnik je preuzeo i potpisao rješenje oko 25. 8.! Sa nestrpljenjem i mukom iščekujem to pravomoćno rješenje, ali postavljam pitanje: zašto je sutkinja uzela moj spis iz kancela??, Kako ću saznati, da li je odvjetnik moje bivše zaista primio rješenje i kada? Hoću li konačno moći vidjeti svoje dijete bez ovakvog pritiska i užasnog straha? Ma imam noćne more, znam to je opsesija, ali se bojim, možda se radi i nekoj sudskoj osveti prema meni, pa je zadržavanje spisa na njenom stolu najlakši način za osvetu! Koliko sudac može držati sudski spis u svojoj kancelariji? Još se niko nije žalio na presudu, a po rječima bivše, ona se neće žaliti jer se udaje!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Dragi fikus!

Sumanjam da bi netko kome je tvoj predmet samo jedan od vrlo, vrlo, vrlo mnogo toliko bio opsjednut time pa da bi zadržavao predmet iz nekakve kako kažeš "sudske osvete". Vrlo je teško moguće da još i suci osjećaju opsesiju onim što tebe muči, istina s pravom jer traje već jako dugo.

No "sudske osvete" i sl. ... okani se tih misli, vrlo su nerealne.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Imaš odvjetnika?

Po isteku 15 dana neka ti ishodi klauzulu pravomoćnosti na papirić i stvar riješena.

Nećeš valjda sad sve preostale dane histerizirati i skakati po sudu? Ionako do tad ne možeš ništa, osim ako se ti želiš žaliti.

Ako je odvjetnik bivše zaprimio papirić, od tog dana 15 dana i amen. Ako nema žalbe.

A do tad ćeš se morat strpiti, htio ti to ili ne.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ma, moja odvjetnica kaže da je taj spis odnijela iz kancela da bi "sredila dojmove nakon godišnjeg odmora"- kako kaže! Koje, neznam?? U ponedjeljak ću je nazvati da vidim što je sa mojim spisom i zašto je kod nje! Meni to nije jasno, pa zar ću čekati još dvije dvije godine da ona "sredi dojmove"? I neću histerizirati, ali sam na iglama i ne mogu više čekati! Nema teoretske šanse da se idem žaliti, hoćuuuuuu presuuuuddduu!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

fikus, smiri se. Meni je x -puta u kancelu rečeno dosada da je sutkinja uzela spis k sebi- ishodi tog "uzimanja spisa" su bili samo iznova određivanja da se "pokuša dostava presude" te meni račun za tu "uslugu" (jedno pet-šest puta dosada) i spis se opt "spuštao" u kancel. Gđe koje radie u kancelu ti mogu reći da li su zaprimile žalbu od bivše, bez obzira je li spis kod njih ili kod sutkinja, pa ako nemaju evidentiranu žalbu od bivše, onda će sutkinja -. ili ponovno pokušati dostaviti presudu ukoliko je tvoja bivša i njezin opunomoćenik nisu primili, ili ukoliko jesu, a nisu se žalili,, izreći pravomoćnost.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija