Jump to content

Pješaci hodajte po autima


jadnik

Preporučene objave

Interesira me što bi me zadesilo pravno gledano kad bih ja jednostavno počeo hodati po autima koji su parkirani na nogostupu tako da pješak nemože proći pored njega nego mora po vrlo prometnoj cesti ga zaobići.

 

Primjeri:

1. prelazim cestu na zebri i držim za ručice svoje klince, na pola ceste auto jednostavno prođe pored nas a gledam vozača u oči i vidim da nas gleda ali ne staje

- ubuduće u takvoj situaciji prasnuti ću nogom po autu koji prolazi pa makar se cijeli polomio i zanima me dali će onda stati pa tko koga baš me briga

 

2. navedeno prije, sa kolicima silazim na vrlo prometnu cestu po najvećoj gužvi jer lik mora ući sa autom vjerojatno za šank birtije pa se sparkira na nogostup da se mačka jedva provuče između auta i zgrade

- ubuduće ću jednostavno zakoračiti na auto i preći preko njega pa nek me netko razvali ako mu to smeta ( ima i mene i podosta imam iza sebe i baš me briga tko će dobiti batine )

 

Evo zanima me što bi se dogodilo znam da bi ja kršio mnoge zakone ali već mi je dosta svega toga da kad sam pješak da uopće ne postojim kao osoba a kamoli kao sudionik u prometu ako normalno nešto ne zgrešim

 

Dosta je toga ljudi, počnite hodati po autima :fajter::ljut::batina:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Upravo tako ali policija se sve manje zamara sa takvim postupcima, kažu zovite pauk. Oni su prebukirani po centru i nestignu svugdje i svagdje. Ajmo još reći da se sve to dešava u krugu od 100m od vrtića gdje svi roditelji prolaze sa svojom djecom. Svaki dan se čuje škripa guma od kočenja jer netko ipak stane na pješačkom pa eto sranja. Nesreća je bilo, srećom samo auti su razbijeni, ali nije to utjeha.

Recimo samo da je ogranićenje 30kmh i da su svi pješački označeni sa znakom za pješake ali su brzine zasigurno preko 50kmh i sve se to odigrava pored ograde od vrtića.

Pauka još ovdje nisam vidio a na pozive nisu u mogučnosti se odazvati jer su svi na terenu, policija iako sve vidi ne brine se o ničemu samo prođu. Niti jedan auto nije nikada imao zataknutu kaznu za pogrešno parkiranje. U novije vrijeme su postavljeni i poneki stupići ali ih vozači zaobiđu na mjestima gdje mogu i parkiraju se opet po nogostupu.

Svi samo kažu javite se u svoj kvart i postavite pitanje i to je to, sve po starom.

Zar je potrebno da se dogodi nesreća (nedaj Bože) pa da se poduzme nešto, ali izgleda da je tako.

To se sve događa u Zagorskoj ulici u Zagrebu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija