Dodadi objavljeno: 30. rujan 2007. objavljeno: 30. rujan 2007. Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor nazočila je 28.09.2007. u Rovinju redovnoj godišnjoj skupštini Zajednice udruga hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a Republike Hrvatske i nije ni jednom riječju spomenula produljenje roka za predaju zahtjeva za priznavanje statusa HRVI-a tako da se oni koji su se možda nadali mogu slobodno zaboravit njezine ranije izgovorene riječi. Tekst se nalazi na http://www.mobms.hr/news.aspx?newsID=980&pageID=33 Citiraj
dsemovca odgovoreno: 30. rujan 2007. odgovoreno: 30. rujan 2007. Bilo je dosta govora o tome da će doći do tog produljenja, ali to mora proči Saborsku proceduru, a Sabor još traje.............................. Citiraj
esad odgovoreno: 1. listopad 2007. odgovoreno: 1. listopad 2007. zahtjevi se zaprimaju nakon čega se dobije odbijenica a onda treba uložiti žalbu... i čekati Citiraj
dsemovca odgovoreno: 1. listopad 2007. odgovoreno: 1. listopad 2007. To Esade važi stalno,predaš Zahtjev, referentica je dužna zaprimiti, a trenutni odgovor je zna se, odbijenica i onda žalba, tužba i druga pravna bitka. No, ako dođe do izmjene i dopune ZOPHB, glede produljenje roka za priznavanje statusa HRVI-a temeljem oboljenja (PTSP), slijedi povlačenje tužbe, da bi vam prvotni Zahtjev išao u redovnu proceduru. Citiraj
Dodadi odgovoreno: 1. listopad 2007. Autor odgovoreno: 1. listopad 2007. Znači nada umire posljednja, a Nada je ..... Vidjet ćemo kako će Upravni sud odlučiti kada slične tužbe dođu na red, a do tada se ipak možda nešto pozitivno pokrene. Citiraj
dsemovca odgovoreno: 2. listopad 2007. odgovoreno: 2. listopad 2007. Evo i kod mene navala, dosta me branitelja pita o tom navodnom produljenju roka za priznavanje statusa HRVI-a do 31.12.2007. god. Čak navode uvođenje nekog čl. 6b ZOPHB. Šuška se šuška, zvanično ništa, pa ako netko sazna ranije nešto o tome, naravno da je provjerena i službena informacija pa neka objavi. Hvala. Citiraj
dsemovca odgovoreno: 2. listopad 2007. odgovoreno: 2. listopad 2007. Dana 26.10.2007. pod toč. 29 Dnevnog reda u Saboru su izglasane Izmjene i dopune ZOPHB, ali se ne odnose na produljenje roka za priznavanje statusa HRVI-a. Citiraj
Kuna odgovoreno: 2. listopad 2007. odgovoreno: 2. listopad 2007. dsemovca je napisao: Dana 26.10.2007. pod toč. 29 Dnevnog reda u Saboru su izglasane Izmjene i dopune ZOPHB, ali se ne odnose na produljenje roka za priznavanje statusa HRVI-a. 26.10.2007.? Danas je 02.10.2007. ?!? Citiraj
dsemovca odgovoreno: 2. listopad 2007. odgovoreno: 2. listopad 2007. Sjetiih se što sam napisao, ali bio sam na onom mjestu. 26.09.2007. zadovoljan, lapsus. Citiraj
Grom odgovoreno: 2. listopad 2007. odgovoreno: 2. listopad 2007. Koje su izmjene i dopune zakona ,a da nama pašu? Citiraj
dsemovca odgovoreno: 2. listopad 2007. odgovoreno: 2. listopad 2007. Imaš ih na stranicama www.sabor.hr, da ih sada ne prenosim, malo truda ne škodi. Citiraj
tragac odgovoreno: 2. listopad 2007. odgovoreno: 2. listopad 2007. Pa evo ja sam se malo trudio ali nisam našao, gdje točno da pogledam, ak nije problem da napišeš ? Citiraj
Kuna odgovoreno: 2. listopad 2007. odgovoreno: 2. listopad 2007. Koliko sam ja na brzinu pogledao, izmjene su u cilju da se prizna status HB, odnosno dragovoljca braniteljima smrtno stradalim u ratu. Propustom oni do sad nisu imali taj status, odnosno ako su poginuli prije nego su ostvarili onih 100 dana do priznanja RH. Citiraj
esad odgovoreno: 3. listopad 2007. odgovoreno: 3. listopad 2007. tragac je napisao: Pa evo ja sam se malo trudio ali nisam našao, gdje točno da pogledam, ak nije problem da napišeš ? http://www.sabor.hr/Default.aspx?art=15248 Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.