Neuk objavljeno: 2. listopad 2007. Dijeli objavljeno: 2. listopad 2007. trebao bi hitno pomoć-savjet. Naime, imam jedan spor od cca. 4 mil. kn (glavnica koja i dalje raste). U potrazi sam za odvjetnikom koji će me zastupat, pa sam malo zbunjen ponudama. Svi s kojim sam razgovarao su mi ponudili model zastupanja koji uključuje nagradu za uspjeh, ali su se u postocima razlikovali i po 4-5 puta. U čemu je tolika razlika i kako se određuje visina nagrade? Što prihvatiti? Pliz, žurno je. Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mirna2 odgovoreno: 7. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 7. listopad 2007. zastupaj se sam i lovu stavi u džep Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Svilena odgovoreno: 8. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 8. listopad 2007. Neuk, već ste objavili post na istu temu, pa molim da tamo nastavite s raspravom, a ovu temu zaključavam. Pročitati pravila! P! Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave