Jump to content

nesređena dokumentacija


Andrusko

Preporučene objave

Poštovanje svima, imam jedan za mene veeeliki problem. Naime u procesu sam kupnje građevnog zemljišta ali na vlastovnici je za 1/4 upisan Grad Zadar temeljem nekakve odluke iz 1955-56 godine, a ostale 3/4 je čisto. Predmet smo dali odvjetnici koja TVRDI da će to riješiti 99.99%, trebala je ići preko Porezne uprave, pa je odustala jer je navodno dug proces te se odlučila preko gradskog ureda gradonačelnika, naime zanima me da li je to ZAISTA RJEŠIVO jer je vlasnik ponudio nešto nižu cijenu ako mi nastavimo dalje "sređivati papire" i platimo iznos u cijelosti . Imam i vlastovnicu na kojoj sve piše samo ne znam kako je staviti na forum. Molim Vas pomozite savjetom

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ured gradonačelnika (bilo kojeg grada)doista nema veze sa rasplaganjem gradskom imovinom, obratite se gradskom uredu za rasploganje gradskom imovinom, sve ovisi temeljem čega je upisan Grad Zadar kao suvlasnik..možda ćete morati otkupiti i taj dio od grada..ovisi što će vam reći u gradskom uredu za imovinu..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija