vecki objavljeno: 16. listopad 2007. objavljeno: 16. listopad 2007. Poštovani, mene zanima ako se već dvoje ljudi sporazumno rastaju i trebaju odrediti financijsku vrijednost imovine koja je ostala kod jednog od partnera, na koji način se to čini i koliko se u godinu dana smanjuje vrijednost određene stvari (npr. televizija, kompjuter, mašina za suđe itd), kako to pravilno odrediti ako se zna početna vriojednost te stvari? Citiraj
destiny odgovoreno: 18. listopad 2007. odgovoreno: 18. listopad 2007. ..dobro pitanje...ima nas još koje nas to zanima.. Citiraj
editor odgovoreno: 19. listopad 2007. odgovoreno: 19. listopad 2007. Pa moglo bi se vještačiti-vjerujem, no to mi se čini preskupo i apsurdno za strojeve takve niže vrijednosti, ali vjerojatno za takve pokretne stvari (tehniku) kao i za aute postoje neke tablice (dostupne ne znam gdje, carina?!?) vrijednosti po godinama. Jednostavnije mi se čini da po oglasima -netu, malo pogledate kako se vrte cijene takve i slične robe. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.