ZastoJa objavljeno: 19. listopad 2007. Dijeli objavljeno: 19. listopad 2007. Nasla sam bolji posao. Prije nego kazem sadasnjem poslodavcu...koji kao navodno uopce nema iskustva sa otkazima, osim onima koje je sam podijelio, jer to je tako dobra firma , da se konzultiram malo... u Pravilniku pise da je otkazni rok 2 tjedna, a da se sporazumni otkaz moze dati u svakom trenutku. Dakle, ako se slozimo oko sporazumnog raskida ugovora, sto mora u tom stajati? Datum raskida je datum kad sam mu rekla ili za koji se dogovorimo? Misli da je najbolje biti u ovoj firmi do kraja mjeseca, pa u novoj od 1.11. Uglavnom, kako da to izvedem papirno da ne propustim neke rokove, neka prava, da se nesto ne usosim i tak...savjet bi bio cijenjen. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Bumbo odgovoreno: 19. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 19. listopad 2007. Sporazumni prestanak ugovora o radu nema nekakvu posebnu formu osim što mora biti u pismenoj formi. Za sam sporazum nisu relevantni nikakvi rokovi nego jedino ono što ste se sporazumili. Sporazum obično sadržava: naznaku stranaka, naznaku ugovora koji se raskida i s kojim datumom, koliko si godišnjeg odmora iskoristila i da li češ do prestanka rada koristiti neki dio, eventualno naznaku međusobnih potraživanja, mjesto, datum i potpis i to je to. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ZastoJa odgovoreno: 23. listopad 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 23. listopad 2007. ..kaze gospodja u kadrovskoj da ja sama dam na pismeno "Otkaz ugovora o radu" sa tim i tim datumom i samo moj potpis. Da nije to sporazumni, da niti ne treba i da ne treba potpis direktora. Tako je OK ili nije? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.