Jump to content

treba mi pomoc


Calista

Preporučene objave

14.10 na autoputu dogodila se pormetna nesreca.Stvari su se odvijale ovako.Ja sam vozila auto na zadnjem sjedalu je sjedilo moje dijete i kao suvozac je bio moj supru.Vozili smo se ljevom stranom bryiono do 110 kilometara na sat ispred nas je bilo vozilo i izmedu mene i tog vizila je bio razmak,da desnoj strani je isto bilo vozila nije bila guzva svisu se normalno vizili.odjednom sam cula lomljenje lima i osjetila udarac u zadnju desnu stranu svog auta.nakon tog udarca poceli smo se okretati na deno prilikom okretanja opet sam dobila udarac u prvi desni kraj svog auta.sto me je opet zarotirali da sam se okrenula ponovo 360 stupnjeva i nekak sam uspijela zadrzati kontrolu nad vozilom i zavrsila skroz na desnoj streani ceste tj.na zaustavnom traku.nisam napustila mjesto nesrece iyasli smo svi iz auta i otrcali da vidimo sto je sa vozacima u drugom autu.Bili su OK.dosla je policija i dali smo svi izjave osim mog djeteta jer je on maloljetan.Moja izjava i izjava gospoge se ne odudaraju.ona tvrdi da je ona meni usla u mrtvi kut i da sam ju zato udarila.medutim udarac sam dobila ja.Imam slike kocenja prilikom udarca gdje se vidi da je vide tragovi kocenja njenog auta na ljevoj strani.Ja sam se kretala sa zapada prema istoku.Gospoda je rekla policiji da je vizila 130.gospoda je dosla kod mene drugi dan i pocela sa napadima da sam ja njoj sjekla put.sto mi je totalno nelogicno jer znam da se nisam htjela prebaciti iz bze trake u sporiju.yena me vec danima izluduje i namece mi osjecaj krivice.dovela me je u takvo stanje da ne spavam nocima da sam ponovo na tabletama za smirenje i zoloftu jer ne spavam.kada zatvorim oci proyivljavam sve ponovo.Svoje ljekove nisam koristila vec 6 mjeseci.do zapisnika ne mogu jer se ceka do mjesec dana.treba mi neki strucnjak koji bi mi mogao pogledati slike i ostecenja na autu jer dok dode zapisnik opet cu pasti u krevet.u nesreci nije dilo ozljedenih.medutim ona sada nosi sanc

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ima par nejasnoća u vašem tekstu. Kažete da ste bili suglasni da vam je ona ušla u mrtvi kut.

Moja izjava i izjava gospođe se ne odudaraju.ona tvrdi da je ona meni usla u mrtvi kut i da sam ju zato udarila

 

jeste li pogriješili ili je greška u pisanju?

 

Sljedeća vaša izjava je:

 

Imam slike kocenja prilikom udarca gdje se vidi da je vide tragovi kocenja njenog auta na ljevoj strani

 

Ukoliko je ista započela zaobilaženje (pretjecanje) vašeg vozila s desne strane (očito je da je druga gospođa brže vozila) i skretala u desni trak, pa vas udarila u desnom traku, a tragovi kočenja počinju u lijevom traku, onda je moguće da ste vi kriv, ali i gospođa. Naime vi ste dužni prilikom prestrojavanja uvjeriti se u retrovizore i pogledom u mrtvi kut da li tu radnju možete sigurno obaviti. Godpođa koja se prestrojava također je dužna izvršiti provjeru da li vi skrećete (i time prije nje ulazite u desnu traku).

Za sve je zapravo najvažnije tko je prvi započeo radnju oprelaska u desnu traku.

Vi ste rekli da vam je vozilu udarne sa desne stražnje strane. Tu ste ipak u prednosti pred gospođom jer iz toga proizlazi da ste prvi započeli radnju skretanja u desno.

Međutim zadnju riječ ipak daje vještak i mislim da će se tu morati ići u sudski postupak pa se pripremite na to.

Gospođi koja vas zivka recite samo da vas više ne maltretira jer će sud reći svoje.

Nažalost čeka vas još neko vrijeme briganja o cijeloj ovoj stvari. Znam to jer sam imao vrlo sličan slučaj, ali sam ja bio u situaciji te druge gospođe. rezultat moje prometne nezgode je bio da smo se obojica naplatitli po 50% štete.

 

Isprva ni jednom ni drugom osiguranja nisu htjela isplatiti odštetu, ali smo obojica bili uporni pa smo dobili po 50%.

 

Sretno i smirite se jer od nerviranje nema ništa. Ipak su to limene stvari. Nakon drugo sudara se naviknete ;-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ne ja sam bila na ljevom prometnom traku.,a ne na desnom udarac se desio na mojoj strani.Ona je mene htjela prestici ili se prestrojiti sa desna na ljevo,a ne obrnuto.ja joj nisam sjekla put niti je ona meni usla u mrtvi put jer se nisam ni namjeravala prestrojavati.tragovi udarca,kocenja su na ljevoj strani tj. na strani na kojoj sam ja bila.Sorry ako sam se krivo izrazila,ali sam skoro cijeli tjedan u banani.u zapisniku pise da je ona mene udarila na mojoj strani ceste. medutim posto se moja izjava i njena izjava ne podudaraju moramo na sud.ja sam se kretala sa zapada prema istoku to se desilo na zaobilaznici kod plesa.ona je bila na sporom traku,a ja sam bila na brzem.ona je mene lupila u moj desni kraj auta suvozacevo mjesto,ja nju nisam ni ditaknula.u tome je cijela stvar.vise sam luda.sada si kupujem tenk pa neka se onda zaletavaju u mene. :baba:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Sad mi je ostala još jedna nejasnoća. Kažete da su tragovi kočenja u lijevom traku (gdje je bilo i vaše vozilo. Udarac se dogodio na vašoj strani. To bi značilo (ako ste dobro objasnili) da su dva vozila bila u jednom traku.

 

Samo se na dva načina može dogoditi ovakav sudar:

1. Vi vozite 110, ona znatno brže, nalijeće na vas, pokušava vas obići blago s desne strane (ali još uvijek u lijevom traku)

 

2. Ona vozi 130 (ili više ) lijevom trakom, vi ste u desnoj i sa 110 km/h se prestrojavate iz desne u lijevu. Ne vidite je jer vam je ona u mrtvom kutu. Taman ste prešli u njenu traku, ona koči i bum

 

Koja od ovih opcija se dogodila, pouzdano će utvrditi vještak.

 

Inače nii tenkovi nisu imuni na prometne nezgode ;-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija