Jump to content

Isplata po prevođenju 2006 god.


zozef

Preporučene objave

Ovo je još jedan primjer kako se postupa sa hrv.braniteljima dobili smo nova rješenja gdje piše kad budu srestva osigurana bit će isplata zaostataka i šta se dešava-isplaćeno za 2005 god. a ostatak niko nezna-zašto dali je dosta više manipulacije sa napaćenim hrvatskim braniteljima .

zozef je napisao:

I ja se nadam ali ne baš previše

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

otpredsjednica Kosor istaknula je kako, uz isplatu naknada za prevođenje prema novom Zakonu o pravima hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji za 2007. godinu koja je u tijeku, 5. listopada ove godine započinje i isplata za razdoblje 2005. godine, rekavši kako je rebalansom proračuna za ove namjene osigurano 290 milijuna kuna. Podsjetila pritom kako je u dosadašnjem mandatu za isplatu duga hrvatskim braniteljima prema starom Zakonu o pravima hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji iz 2001. godine dosada isplaćeno oko 500 milijuna kuna.

rudar je napisao:

Danas sam gledao reprizu mete i zapamtio podatak:da su sredstva za isplatu za prevođenje za 2006.g osigurana u proračunu za 2008.g tako da ništa ove godine.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija