Jump to content

Petar Petric


shane54

Preporučene objave

  • 11 mjeseci kasnije...

Eh dobio sam mail na gmail koji glasi na odvjetnika Petrića,valjda zabuna.

 

 

Odvjetnik Petar Petrić

 

Trg Dražena Petrovića 3/17

 

10000 Zagreb

 

 

 

T +385 1 48 43 023

 

F +385 1 48 43 439

 

M +385 98 356 998

 

e-mail: odvjetnicki-ured@petric.hr

 

 

 

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI: Ova elektronička pošta sadrži zaštićene informacije od kojih neke ili sve mogu biti zakonski zaštićene. Namijenjene su isključivo navedenom primatelju. Ako je zbog greške pri adresiranju ili prijenosu ova pošta krivo upućena, molimo Vas da obavijestite autora šaljući odgovor na ovu poruku. Ako niste navedeni primatelj, ne smijete koristiti, otkriti, proslijediti, umnožiti, tiskati ili na bilo koji drugi način upotrijebiti ovu elektroničku poštu. Svako neovlašteno korištenje, objavljivanje, prerada, obrada, reprodukcija, prikazivanje, prenošenje, snimanje, ili bilo koji drugi oblik neovlaštene uporabe ove elektroničke pošte podliježe kaznenoj i prekršajnoj odgovornosti kao i građanskopravnoj zaštiti jer sadrži autorsko djelo zaštićeno odredbama Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima.

,

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

meni nisu baš naročito pametna pitanja tipa koje su vam vrline a koje mane, di se vidite za 5 godina i te fore.ako sam trenutno bez kruha neću mislit o tome ćta će bit za 5 god nego sutra!nisu mi poslali nikakvu obavijest-odnosno odbijenicu od 15.7.-toliko o odgovornosti i poslovnom odnosu. sve skupa bzvz, ali , izgleda da je imao dobru žnjoru kod lovrin i radišić kad su mu dali da na 060....daje ko fol besplatne savjete u vezi zk-na a ustvari na račun države:)dado topić mu nije donio slavu:)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 godina kasnije...

Pozdrav :-D

 

trebam sto hitnije bar mudrih rijeci o tome kako izgleda razgovor u ovom odvjetnickom uredu (zapravo u odvjetnickim uredima opcenito :-o )

ovo ce mi biti prvi razgovor za posao u zivotu i to ovako ozbiljan i da mi je do njega stalo :-D inace sam tek studentica prve godine, ali sam im se prijavila za obavljanje administrativnih poslova u uredu i zvali su me nakon sat vremena kaj sam poslala mejl da im dodjem na razgovor

 

dakle.. savjetiiiiiii :misli:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija