Jump to content

HV vso MUP


esad

Preporučene objave

u zadnje vrijeme pitanja na postovima pretvaraju se u svađe i prepirke u smislu tko je više i što zaslužio za svoj doprinos u dr, kao i prednosti i mane zbog pripadnosti u hv ili mup-u. takve rasprave ne vode ničemu niti će nekome pomoći u rješavanju braniteljskih prava pa bi bilo uputno da se ne vode rasprave o tome tko ima kakve prednosti zavisno u kojoj je postrobi bio ili je bio policajac ili vojnik. za mene su svi branitelji i domoljubi kojima treba pomoći na osnivu naših (ružnih) iskustava.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ovo što je Esad napisao, totalno je u pravu. Otišči smo u pogrešnu ulicu, umjesto da opet dišemo zajedno, počeli smo praviti razliku između sebe. Jasno je da se oko nekih stvari nećemo složiti, ali oko nekih stvari smo pretjerali. I sam sam uočio ovo, ali bojao sam se napisati, jerbi bilo opet ne zadovoljnjih i dodatnih rasprava i polemika. Vratimo se pravima hrvatskih branitelja bez obzira na pripadnost postrojbi, vrsti odore koja se nosila ili bilo kakove razlike, osim u slučajevima kada je to potrebno radi pružanja pomoči.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zaista mislim da nikako nebi smjeli ovako raspravljati .Koliko sam shvatio ovaj forum tome i ne služi. Dali je neko bio ovaj ili onaj rod oružanih snaga je nebitno .Bitno je da je to pošteno odradio a nepravdi je uvjek bilo i bit će zato smo i mi tu da ukazujemo na to i pomažemo jedni drugima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

EEE dečki u pravu ste 100 % da ne treba dijeliti zasluge HV vs MUP ali to je opet naša mila administracija zavadila nas.Jer mnogi moji prijatelji u MUP ili u HV kažu mi da ih različito tretiraju pri ostvarivanjima braniteljskih prava.E tu dolazi onda do malog prepucavanja ali znamo svi da su HRVATSKI BRANITELJI JEDNI I JEDINI.

Hvala i BOK

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija