Jump to content

Alimentacija i koliko


pola

Preporučene objave

dobar dan,

želio bi smanjiti alimentaciju ako je to moguće jer se bivša supruga zaposlila i ima veća primanja od mene. Jednu sam tužbu poslao ali su odbili jer navodno trebao sam tužiti djecu a ne bivšu suprugu. Može li mi ko objasniti kako treba tužbu napisati i da bude ispravna. Šta treba u tužbi naglasiti i koju presudu trebam mjenjati. hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani, iz teksta je očito da se radi o lošim odnosima između bivših supružnika. Ne smijete zaboraviti da djeca nisu ništa kriva i da alimentaciju plaćate vašoj djeci, a ne bivšoj supruzi. Ako je i ona dobila posao, pa sad djeca imaju više sredstava za život, tim bolje. Majka sam i znam koliko je djeci potrebno za život u današnje vrijeme. Teško je to izračunati, ali svi se protegnemo koliko smo dugi. Bez obzira koliko vam je sad, iz vama poznatih razloga, teško plaćati od suda određenu alimentaciju, ako možete ustrajte u plaćanju. Najvažnije je da zadržite dobre odnose sa svojom djecom, jer će vam se to prije ili kasnije bogato vratiti. Odnosi sa vašom djecom neprocjenjivi su.

Vjerujte na riječ. Pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija