Jump to content

Fizička likvidacija - kako reagirati?!


geronimo113

Preporučene objave

Evo jedan moj brale doša mi je jerbo jema jedan problem pa molim za savjet kolege sa legalisa

 

Naime, brale je na bolovanju a poslodavac mu priti da bi triba doc na posal jer je clan tzv. povlastenih guzica iako nije dobija placu jos od 7. miseca o.g. pa analogno tome nima dovoljno šoldi za doc do radnog mista do kojega ima recimo daljine ka od Makarske do Splita!

 

Poslodavac mu je zapritija da "je l' on zna s kim ima posla, i da će mu on doć doma i napravit sranje...." čovik je puka na živce i žena mu je bila porid njega eto kako vladajuće strukture srca nimaju NIJE U ŠOLDIMA SVE!

 

Uputija san ga da pođe u MUP prema mistu stanovanja i tamo podnese izjavu na zapisnik te kaznenu prijavu i da nakon toga isto tako podnese prijavu osobno na Općinski sud ka i na Općinsko državno odvjetništvo da njegov predmet zaprime te da se ne da zajebavat (kad baš moran tako reć) jerbo je i prika hrvatski branitelj.

 

Jesan li čovika dobro uputija i jesan li što izostavija?

 

LIP POZDRAV SVIMA!

 

ADIO! :vojak::policajac::pravila:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Jedna od mogućnosti je podnijeti kaznenu prijavu zbog kaznenog djela "Prijetnja", može i u Mup-u ili kod nadležnog ODO-a, može po mjestu počinjenja kaznenog djela ili drugdje, pa ustupiti predmet mjesnom nadležnom organu. No, kod ovog kaznenog djela mora postojati elemenat "ozbiljna prijetnja", a bojim se da od Policije neće dobiti zaštitu, onako prika da ga doslovce čuvaju. Vidim da si ovo stavio pod probleme branitelja, što tvom prijatelju neću osporavati, ali nema nikakove veza što je on branitelj i da mu se zbog toga prijeti. Prijeti se i drugim građanima, pa ih ne izdvajamo.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Mislim da si ga dobro uputio jer ma koliko mi svi sumnjali u naše pravosuđe moramo raditi po zakonu i ne vrijedi mu se fizički obračunavati sa njim jer na kraju ga strpaju u isti "koš".

Znam da je poslodavcu lakše se i suditi i njega zaj....ti ali nema mu druge nego se liječiti i ne misliti na to.

Drugi forumaši koji su obrazovaniji od mene budu znali dati mu konkretne odgovore i uputiti ga kako dalje jer su i meni puno puta pomogli.

BOK i neka se ne da zaj...ti ratnim profiterima.

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija