cempres objavljeno: 8. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 8. studeni 2007. Kako da zastitim svoja prava? Poslije smrti moga oca na prijedlog majke ja sam isplatio sestri polovinu stana s tim da majka zivi tu dok je ziva .Nisam pravio nikakv ugovor sa sestrom ali imam bankovne uplate u medjuvremenu majka nam se udala i njen novi muz je napustio svoj stan ostavivsi ga svome sinu sa kojim je zakljucio darovni ugovor (tako je rekao nasoj mami ) dan prije zakljucenja braka i uselio se u taj nas stan promjenivsi sve svoje adrese sa svoga stana na nas stan. Prije mjesec dana smo trebali napraviti darovni ugovor u kome ona meni daruje taj stan za koji sam ja sestri isplatio polovinu ali ona je naglo promjenila miseljnje Jucer mi je cak rekla da se ona i ne sjeca da sam ja sestri isplatio ikakvu polovinu i da je ona gospodarica stana. Molim pomoc da li taj njen muz ima ikakvo pravo na taj stan sto mi je ciniti Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.