xyxx objavljeno: 15. studeni 2007. objavljeno: 15. studeni 2007. Trenutačno ne živim sa ženom više od 6 god.Imam sa njom kćer.Kad me ostavila dijete je bilo maloljetno:Nije pitala za dijete sljedećih 5 godina,niti plaćala bilo kakv oblik alimentacije.Sad nakon što je dijete postalo punoljetno pokrenula je zahtjev za razvod braka i zahtjeva pola imovine (prije nije ništa napravila po tom pitanju kako nebi morala plaćati za dijete).Ja i kćer smo ostali živjeti u stanu koji smo otkupili u braku,a ona je otišla.moje pitanje je dal ona ima pravo na pola te imovine nakon svega što nam je učinila i ostavila nas mogu li je kako natjerati da plati barem zaostalu alimentaciju za dijete???? Citiraj
darla_ odgovoreno: 16. studeni 2007. odgovoreno: 16. studeni 2007. ima pravo na polovicu. ako se to punoljetno dijete skoluje (redovno ili izvanredno) mozete retroaktivno traziti alimentaciju. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.