Jump to content

Zaštičeni najmoprimac


gigom

Preporučene objave

Vlasnik sam stana u kojem je najmoprimac sa kojim nisam potpisao nikakav ugovor jer vodim sudski postupak za iseljenje iz stana što traje već 12 godina.

Stan nikada nije bio nacionaliziran, pa ipak je stanar dobio od grada ugovor o statusu zaštićenog najmoprimca.

Na sudu su podastrijeti dokazi o imanju firme u stanu, rušenju i pregrađivanju stana, ali ništa ne prolazi sve parnice se gube.

Jednostavno ne znam što dalje.

Da li je tako i u Europi da se ne priznaje pravo na privatno vlasništvo.Što mi je činiti dalje!??? Molim pomoć i savjet. HVALA !

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

vjerojatno će mi obrisati post, budući ovo nije pravni savjet, ali očito je da je u ovom slučaju pravna država jako zakazala.

Dakle, zaigrajte na njihov način - uselite se u stan, promijeniti bravu , platite zaštitara da čuva stan dok vas nema, a onda taj najmoprimac neka dokazuje da ima pravo koristiti stan slijedećih 12 godina

Ili još bolje, prodajte stan pa makar i ispod cijene nekom prigodnom - bolje manje novaca u đepu nego stan koji ne možete koristit!

Ali , ponavljam, ovo nije pravni savjet, samo moje mišljenje proizašlo iz slične situacije gdje su svi pravni elementi i pravednost zakazali!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija