Jump to content

toplana i obavijest


katarina2203

Preporučene objave

imam malo čudnu situaciju i molim savjet. dobila sam od toplane obavijest u kojoj mi navode do sad neplaćene stavke. e sad, problem je u tome sto to bas i ne odgovara zadnjoj njihovoj obavijesti od 12 mjeseca 2005 godine. naime u onoj su naveli samo jedan racun iz 2. mjeseca 2005. godine i kamate za taj račun i račun za 11 mjesec 2005. godine i kamatu za taj račun iako je dospijeće plaćanja do 15.12.2005. a račun je plaćen 16.12.2005. te mi se kamata od 35 kn za jedan dan kašnjenja čini previše. na ovoj zadnjoj obavijesti navode ponovno račun iz 2 mjeseca 2005 te samo kamatu za 11. mjesec 2005. (račun sam platila i smatraju ga plaćenim) ali navode i neke kamate iz 2000. godine kojih do sada nije bilo?!

ja zbilja ne znam da li su ti računi plaćani sa zakašnjenjem jer više nemam te uplatnice pa me sad zanima što napraviti s tim.

1) četiri stavke samo za kamate iz 2000 godine - platiti (jer evidencije više nemam a njihova obavijest se ne poklapa sa starom) ili je to zastara? pitati ih možda zašto toga nema na prijašnjoj obavijesti?

2) račun i kamata za 02 mjesec iz 2005. - također nemam više evidencije - platiti ili je to u zastari?

te na kraju

3) što s kamatom od 35 kuna na jedan dan kašnjenja plaćeno 16.12.2005. a trebalo je platiti do 15. 12. 2005.? da li je to u redu takva kamata pa da ju i platim?

hvala svima na savjetima, mene su zbunili i zbilja ne znam što napraviti

lijepi pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija