Ultramaratonac objavljeno: 22. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 22. studeni 2007. Dobio sam rješenje za profesionalnu mrovinu 70/30 bez statusa HRVI (nisam predao zahtjev do 31.12.2005.). U rješenju mi piše da će se Kontrolni pregled obaviti u siječnju 2009. Nije mi jasno o kakvom se to pregledu radi, i da li to mijenja postojeće rješenje. Od ožujka 2006. liječim se po PTSP i imam tri dnevne bolnice uz redovite kontrolne preglede. Dragovoljac sam sa osobnim činom stožerni narednik. (Ovu poruku je sastavio ultramaratonac za suborca). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marko16 odgovoreno: 22. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 22. studeni 2007. Meni je također pisalo"kontrolni" pregled,kog nije bilo već su mi poslali pro forma novo rješenje bez promjena . Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zozef odgovoreno: 22. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 22. studeni 2007. U pravilu u rješenju o profesionalnoj uvjek stoji kad će biti kontrolni pregled ali ga u većini slučajeva ne provode Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
esad odgovoreno: 23. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 23. studeni 2007. Ultramaratonac je napisao: Dobio sam rješenje za profesionalnu mrovinu 70/30 bez statusa HRVI (nisam predao zahtjev do 31.12.2005.). U rješenju mi piše da će se Kontrolni pregled obaviti u siječnju 2009. Nije mi jasno o kakvom se to pregledu radi, i da li to mijenja postojeće rješenje. Od ožujka 2006. liječim se po PTSP i imam tri dnevne bolnice uz redovite kontrolne preglede. Dragovoljac sam sa osobnim činom stožerni narednik. (Ovu poruku je sastavio ultramaratonac za suborca). a zašto suborac ne preda zahtjev za hrvi? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ultramaratonac odgovoreno: 23. studeni 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 23. studeni 2007. Suborac nije predao zahtjev za priznavanje statusa HRVI u zakonskom roku (31.12.2005.). Na forumu nismo našli informaciju da li se taj zahtjev može predati. Inače radi se o čovjeku prognaniku iz Baranje koji je u HV od ljeta ´91. i bio je sve do umirovljenja (siječanj 2007.). Molio bi Vas ako imate informaciju na koji bi način mogao predati zahtjev za ostvarivanje HRVI. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 23. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 23. studeni 2007. Gotovo sam 101% siguran da taj odgovor postoji na ovom portalu. Može se predati, ali će ubrzo dobiti odbijenicu s uputom o pravnom lijeki, Upravni spor. Pregledajte dobro teme i odgovore, da ne ponavljam cijeli niz o tome, jer znam da postoji pitanja i odgovori vezano za ovu problematiku. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
esad odgovoreno: 24. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 24. studeni 2007. dakle neka preda zahtje i ne treba objašnjavati zašto jer ako je istekao rok po tome mu ne bi ni zaprimili zahtjev???? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.