viktorija28 objavljeno: 27. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 27. studeni 2007. Kupila sam novi stan (1.) i na njega sam oslobođena poreza! (stan je manje od 50m2) No, uz stan imam i garažu. To su mi oporezovali i na to moram platiti porez. Sve zajedno, stambeni+nestambeni= je malo više od 50m2. Jel postoji neko rješenje i osnova za žalbu???? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Bumbo odgovoreno: 27. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 27. studeni 2007. Ne postoji jer je garaža zasebna nekretnina, a oslobođenje je moguće samo za jednu - prvu nekretninu, a ona je pored stana Vaša druga nekretnina. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
viktorija28 odgovoreno: 27. studeni 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 27. studeni 2007. Hvala! Znaci, zalba mi nece pomoći. Osim, da mi malo odgodi plaćanje Jel zna netko koliko se brzo rješavaju žalbe? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
evellin odgovoreno: 28. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 28. studeni 2007. ako je rješenje o plaćanju poreza (odnosno poreznom oslobođenju) donešeno na temelju podataka što ste ih Vi naveli prilikom prijave poreza, u tom slučaju je rok za žalbu 30 dana, međutim takva žalba ne odgađa plaćanje poreza. ako se pak radi o žalbi na rješenje zbog procjene nekretnine na koju je izašla Porezna uprava, rok za žalbu je također 30 dana i odgađa plaćanje poreza. koliko brzo se rješavaju žalbe, nema pravila i ovisi o mnogo čemu, ali nekad može trajati i mjesecima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.