krco1 objavljeno: 1. prosinac 2007. Dijeli objavljeno: 1. prosinac 2007. 21.11¸.2007. prestaje mi radni odnos u mup-u sa pravom na invalicku mirovinu, e sat me zanima dali imam pravo na božičnicu u mup-u Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
poki odgovoreno: 1. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 1. prosinac 2007. Kolega mislim da imaš jer si u kalendarskoj godini radio duže od 6 mjeseci, ali raspitaj se malo, ja sam uvjeren da imaš. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 1. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 1. prosinac 2007. http://www.sdlsn.hr/_upload/pdf/sporazum_materijalna_prava290607.pdf Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ecwashere odgovoreno: 3. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 3. prosinac 2007. Što se tiče djelatnika MORH-a - isti da bi ostvarili pravo na božičnicu moraju biti u radnom odnosu na dan isplate. Dakle ne znam da li imaju pravo (o tome ne piše u kolektivnom ugovoru), ali božičnicu NEĆE dobiti djelatnici kojima je prekinut radni odnos prije obračuna i isplate iste. Ova informacija je provjerena u službi koja obračunava plaće djelatnicima MORH-a (Područni odjel za financije iz XY). Ako netko znade neko drugačije tumačenje te problematike, neka javi. 1250kn nije za baciti, ma da je jedna kuna, ako netko ima pravo na nju neka je dobije Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
krco1 odgovoreno: 3. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 3. prosinac 2007. to i ja mislim, a reko možda je ko dobio pa se nadam Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 3. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 3. prosinac 2007. Ako će obračunavati kad budeš još u radnom odnosu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
krco1 odgovoreno: 3. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 3. prosinac 2007. nisam u radnom odnosu doktorica mi je prekinula bolovanje sa 21.11.2007. g i tada sam dobio rešenje o prekidu radnog odnosar Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
morskywuk odgovoreno: 3. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 3. prosinac 2007. ecwashere je napisao: Dakle ne znam da li imaju pravo (o tome ne piše u kolektivnom ugovoru), ali božičnicu NEĆE dobiti djelatnici kojima je prekinut radni odnos prije obračuna i isplate iste. Slažem se - mora se biti u radnom odnosu da bi se ostvarivala navedeno pravo iz KU. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Razvodnik odgovoreno: 4. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 4. prosinac 2007. Meni je prekinut radni odnos prošle godine 26.11.2006.god i s tim datumom sam umirovljen a nisam dobio božićnicu ni kao umirovljenik a niti kao DVO. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lajavica odgovoreno: 4. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 4. prosinac 2007. Nemate pravo. Vaš radni odnos je prestao, a s njime i sva prava. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Razvodnik odgovoreno: 4. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 4. prosinac 2007. Da to mi je jasno ali zašto nisam dobio božićnicu kao umirovljenik za prošlu godinu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 4. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 4. prosinac 2007. Znaš li kad je bila isplata, ako si već bio u mirovini, onda ništa. A u mirovini si od 26.11. zar ne, ne znam kaj nije jasno. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Razvodnik odgovoreno: 4. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 4. prosinac 2007. Nepitam ja za božićnicu kao DVO nego za umirovljenike koja je bila dva dana prije božića znači negdje 23.12.2006.god koju ja nisam dobio a u mirovini sam mjesec dana prije, je li sad jasnije što pitam? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 4. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 4. prosinac 2007. To ne bih znao, samo znam da je ulogu imala i visina mirovine. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Razvodnik odgovoreno: 4. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 4. prosinac 2007. Mirovina preko 2000 kn božićnica je 100 kn, ja sam samo htio odgovoriti na pitanje od krco1 da onaj ko ode u mirovinu u 11 mj ne dobiva božićnicu ni na jednoj strani. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
krco1 odgovoreno: 6. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 6. prosinac 2007. tako mi danas rekli u mupu nema božićnice,a ko mije kriv oćeš biti pošten pa nadrapaš Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.