Jump to content

mili boze cuda velikoga..


VUKOwarac

Preporučene objave

Pozdrav!

..dakle stvar je ovakva u mom slucaju,a ima ih jos .

Zanima i mene kako da ostvarim pravo na uvecanje mirovine za obnasanje duznosti zapovjednika voda,

Kao dragovoljac sam pristupio u hv obnasao duznost zapvjednika vodado ranjavajai nakon toga sam se vodio u pstrojbi kao zapovjednik voda sve do gasenja postrojbe.! ??

Lijecen do 97 i u jednom od lijecilista sretnem mog predpostavljenog gen,bojnikana moju zamolbu da mi izda potvrdu ili nesto slicno o vremenu provedenom u hv. i obnasanju duznosti dobijem njegovu potvrdu o vremenu, obnasanju ... ovjerenu kod javnog biljeznika.

Medjutim kad sam pokusao nesto sa tom potvrdom nigdje mi ju ne priznaju u medjuvremenu postrojba ugasena nezna se tko je pravni sljednik iste.

na sudovima(da skratim) dokazao sam da sam bio pripadnik iste od - do .U uredu za obranu mi nemogu izdat ptvrdu o obnasanju duznosti !?? Za vrijeme sudjelovanja u hv.placu sam primao od firme ,akoja je bila tad povoljnija(drzavna firma)od vojne medjutim na potvrdama koje su stizale u firmu pisalo je ...obnasanje duznosti vojak!??

pa vas pitam, naravno one upucenije,sto mi je za ciniti i kome jos se obracat?

Pozdrav svima ma gdje bili.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Raspitaj se tko je sljednica tvoje postrojbe,pazi,sada ti jedna postrojba,u stvari jedan čovjek vodi evidenciju za više ,što ugašenih,što postrojbi u pričuvi...čak imaju podatke i na mikrofilmovima....i zapamti ,sve postrojbe se negdje vode!...i kad ju nađeš traži izlistanje, sa normalno, postavljenjima....ako te tamo nema...odnosno ako u ustroju postrojbe nisi zaveden...ali pazi ako tamo baš ne piše...zapovjednik voda..taj i taj..onda ne možeš ništa...pogotovo ako ovo i dobiješ...to još nije dokument koji se vrednuje...vrednuje se papir,od ministarstva odbrane potpisan od ministra,ili nekog zamjenika na kojem piše ime i prezime...postrojba mjesto..raspoređuje se...taj papir se zove postavljenje....to je zakon....bez toga ništa...eventualno kad bi nabavio taj popis...i kad bi neki svjedoci posvjedočili da si to stvarno vršio...možda bi na sudu mogao dokazati da imaš pravo na taj koeficijent.Ali moraš biti svjestan da ovi kroz čije si šake prošao,bez dokumentacije ne daju veće koeficijente...pozdrav i sretno..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija