kacha_cha objavljeno: 5. prosinac 2007. Dijeli objavljeno: 5. prosinac 2007. Da li mi itko može kazati do kada moj (još uvijek) suprug može izbjegavati primiti sudski poziv tj tužbu za razvod braka? Nakon što 2 puta nije htio otvoriti vrata poštaru, niti podignuti poziv u pošti, zadnji put sam platila sudskog dostavljača. U zapisniku sa rasprave kojoj nisam mogla nazočiti poradi bolničkog liječenja, pročitala sam da dostava poziva nije uredno iskazana putem sudskog dostavljača. Koliko dugo se može ponašati tako? Može li sudac donijeti odluku o razvodu i bez njegovog dolaska?Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
darla_ odgovoreno: 6. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 6. prosinac 2007. da je prekrsaj, izdao bi se dovodbeni nalog.. ovako..... nadam se da ce ti netko kompetentan odg. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.