Dinko85 objavljeno: 7. prosinac 2007. Dijeli objavljeno: 7. prosinac 2007. Od oca sam nasljedio tvrtku. Imam ideju za novi posao, ali potrebno bi bilo promijeniti ime tvrtke. Koliko košta mijenjanje imena tvrtke? Hvala na odgovorima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
poopsy odgovoreno: 8. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 8. prosinac 2007. čuj, obzirom da moraš raditi novu prijavu u sudski registar jer mjenjaš naziv i mjenjati osnivački ugovor, odnosno izjavu o osnivanju, mislim da bi te došlo kao da osnivaš novu firmu. Uostalom za obavljanje poslovanja nije ti bitan naziv društva, već da imaš određenu djelatnost kojom se želiš baviti upisanu u sudski registar. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gaudeamus odgovoreno: 7. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 7. veljača 2008. Mislim da kolega nije u pravu kad kaze da ce to iznositi kao da otvaras novu firmu. Da, treba mjenjati osnivački akt, ovjeriti odluke i prijavu, ali trosak iznosi cca 1.500,00 kn - 2.000,00 kuna. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.