Jump to content

što napraviti?


newage

Preporučene objave

želim prekinuti mučni brak, u biti niti razgovaramo niti komuniciramo na bilo koji način.živimo u istoj kući jer ni jedno od nas ne želi iz kuće i želimo biti s djecom.

on ima ljubavnicu koju posjećuje.

ukoliko dođe do razvoda, jer ne želim više nositi njegovo prezime, postoji li neka mogućnost da on ipak mora izaći iz kuće.sa djecom i nije baš u najboljim odnosima, djeca su odrasla.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Dioba bračne stečevine nije razvod.

Kako ćete se dogovoriti ili kakav će biti ishod sudskog postupka...

 

Realno govoreći, razvod je nešto što ide pod "hitno", a ta rijieč podrazumjeva vremenski period koji i nije uvijek nešto niti hitno a niti kratko. Obzirom da su vam djeca kako kažete velika pa je za pretpostaviti da su punoljetna, nećete trebati proceduru czss-a, možete ga riješiti sporazumno ili tužbom.

Još je realnije, odnosno izvjesnije da će dioba bračne stečevine potrajati i nešto duže od toga, ukoliko je ne dijelite sporazumom, a u odvojenom postupku. Jasno, pretpostavljamo da se radi o bračnoj stečevini o čemu se niste izjasnili.

Ljubavnica i njegovo posjećivanje te osobe nema nikakvog utjecaja na diobu ili tko gdje ostaje, kao ni sam razvod. To će samo biti vaš argument ili jedan od argumenata kojima tvrdite kako su vaši odnosi trajno poremećeni i vi zbog toga želite razvod, a ne kao dokaz ili utvrđivanje nečije krivnje.

Naravno, ako uopće želite iznositi taj detalj.

 

A prezime ćete promijeniti po razvodu ako tako budete željeli.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija