Ogilvie objavljeno: 3. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 3. siječanj 2008. Zna li netko kako provjeriti preko interneta (ili na drugi jednostavan način) postoji li određeno trgovačko društvo u SAD-u. Prema mojim neformalinim informacijama ono više ne egzistira ali treba mi nekakav konkretniji dokaza, npr. ima li SAD nekakav ekvivalent sudskom registru na internetu kakav postoji u RH. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
MASTER odgovoreno: 6. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 6. siječanj 2008. mislim da se registar vodi na nivou saveznih država Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ogilvie odgovoreno: 7. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 7. siječanj 2008. Ima li tko kakav link? Ili barem kako se "sudski registar" zove na Engleskom, jer nisam uspio naći. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
MASTER odgovoreno: 13. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 13. siječanj 2008. neki dan sam preko HGK tražio i dobio bonitetnu analizu za firmu u GB možda ti ne treba bonitetna analiza ali na njoj je ispis iz sudskog registra u Engleskoj, pa ako ti treba radi podataka može poslužiti Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.