Jump to content

dupla plaća


epepe

Preporučene objave

pozdrav

 

jučer sam na bankomatu vidio da mi je za prošli mjesec uplaćena DUPLA plaća koju nažalost nisam zaslužio nego se očito radi o grešci

s obzirom da sam zaposlen u jednoj javnoj službi i plaću primam iz državnog proračuna vjerovatno će me "pronaći" pa će zatražiti povrat novca? ili ne?

kakva je procedura kad ti greškom uplate "višak" novca?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ggrešku će sasvim sigurno sigurno vrlo brzo otkriti. Postoje dvije mogićnosti: ili će zatražiti povrat ili će se s vama dogovoriti pa će vam sljedeću plaću umanjiti za preplaćeni iznos. Najvjerojatije će biti ova druga opcija jer je tako pno jednostavnije. Usput provjerite iznos isplate koji je naznačen na obračunskom listiću.

 

 

 

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Meni je bankomat isto tako jedniom prilikom prikazao duplu plaću. No nazalost to nije bila dupla placa, vec "devijacija" u sustavu. Naime, kako su mi u banci obrazlozili, moguce je da ti bankomat pokaze duplo stanje racuna (ili uplatu) ako se potrefis na bankomatu u određenom trenutku kad se bas tvojj racun nesto obrađuje ili sto vec sustav s njiim radi... Provjeri opet stanje racuna... ako je sad samo 1 placa, znaci da ti se dogodilo sto i meni, a ako nije, znaci da si sretnik ipak dobio 2 place

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija